Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyveket ajánlanátok...

Milyen könyveket ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés
Izgalmas,Szerelmes,Kalandos könyvekre vágyom(:Olyan Twilighoz hasonlóra.14L
2009. okt. 30. 11:38
 1/7 anonim ***** válasza:
hát én nem tok másmilyen vámpírost de pl: mary hooper: Elisa rose vagy Celia rees: Kalózok! stb.. nekem ez a kettő a best könyv :)
2009. okt. 30. 11:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt a kettőt én is imádom.Kedvenc könyveim népes családjának a tagjai:D
2009. okt. 30. 11:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Másmilyen vámpírosat? Az Alkonyat vámpírkönyvnek retenetesen szánalmas volt, de a romantikus vonal szép volt...a vámpírságot kár volt belevinni lett volna inkább Edward szellem máris sokkal értelmesebb a sztori, mert az írónak fogalma nem volt a vámpírokról, akkor minek ír rúluk?

Én az Interjú a Vámpírralt ajánlom, illetve a Kárhozottak királynőjét és a Lestat a vámpírt...ha a romantika nem is erős bennük, kalandban bővelkednek, érzelmekkel teli, mégis rideg...csodálatos leírásokkal, letehetetlen könyvek...

De ha valami kellemeset és klasszikusat olvasnál szerelemmel és kalanddal, akkor ajánloma z első vámpírregényt: Dracula gróf válogatott rémtettei

Az benne a legjobb hogy titokzatoskodik az író, nem csapja egyből az olvasó képébe, hogy vámpírok, vámpírok...

NAplófeljegyzésekbből rakjuk össze a darabokat, először csak Jonathan különös megfigyelései a kastélyban, a 3 kéjéhes nőszemély...

Aztán Mina, van Helsing LEírása, és főle Lucy naplója amiből egyre inkább közel járunk a természetfelettihez...

Míg végül ki lesz mondha hogy mivel állunk szemben...de nincs vége...

Ja és van a Vérvonal sorozat egy ponyva mondhatni Alkonyat fanfic Edison Khalen-nel...

Bár ha érdekel valami kifejezetten ahsznos: Dr. Betty Edwards: Jobb agyféltekés olvasás

rendkívül érdekes...

Jajj és van egy régi szép regény az tényleg kicsit Alkonyatos, oké nem épp hasonló történet de van benne párhuzam, a sötét világban rejtőzködve élő férfival...

Az Operaház fantomja, aki látta a musicalt nem tudja mit szalaszt el ha a könyvet nem olvassa, mert a musicalből szinte minden kimaradt, viszont a zene egész jó :)

2009. okt. 30. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Evermore...nagyon elfogult vagyok a vámpírossztorikkal most hogy az Alkonyat után mindeki neki állt ilyet írni. De ez nagyon jóóó nem teljesen olyan, sőt igazság szerint csak a közös, hoyg van egy furcsa fiu teli titkokkal meg egy kíváncsi mindenre elszánt lány...és egymásba szerenek..többet enm mondok hátha elolvasod, és akkor lelőném a poént! de ha az alkonyatot szeretted tetszeni fog !
2009. okt. 30. 17:14
 5/7 anonim ***** válasza:
12:33as válaszoló kérdésére válaszolva: azért írta bele a vámpíros-részt, mert neki így tetszett (és azóta többmillió más embernek is aki olvasta). A nagylexikonban nincs konkrét meghatározása annak, hogy milyen kell legyen egy fiktív személy, vagy csoport, és ha az írónő szerint ilyen egy tökéletes vámpír, akkor ilyen. Szerintem nem kellene más történetek vámpírjaival összekeverni, hiszen mindegyik jó, a maga nemében. Különben is, az írónő újat akart alkotni, nem valaki más történetét folytatni...
2009. okt. 31. 12:37
 6/7 anonim ***** válasza:
A Lexikonban bizony benne van a vámpír és bizony az a napfénytől retteg és nem azért mert csillog, ó Istenem most mi lesz? Csillogok! Beszarááás...tényleg rohadt izgalmas, hogy azért bujkálnak az ember elől emrt csillgonak, holott lazás uralmuk alá hajthatnák az embereket, mert azok úgyse tudják elpusztítani őket, mi az izgalmas abban, hogy elpusztíthatatlanok?
2009. okt. 31. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ha neked csak ennyi jött le az egészből akkor bizony csak sajnálni tudlak. A lexikont meg mi után írták? Babonák és legendák után. És ha a legtöbb azon alapszik hogy a vámpírok bőre megég ha fény éri hát istenem, ez nem a dracula következő része akart lenni hanem egy olyan szerelmi történet ahol a vámpírok sebezhetetlensége jóvoltából örökké boldogan élhetnek. Ennyi. Aki ezt nem képes felfogni, ne kritizáljon. Akinek nem tetszik úgyse veszi meg, akinek meg igen, az igen. Vagy ha megvetted az első részt és nem tetszett nem veszed meg a következőt. Nem tudom minek kell túldramatizálni.
2009. okt. 31. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!