Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Érdemes lenne elolvasnom a...

~baby~ kérdése:

Érdemes lenne elolvasnom a Tökéletes kémia (Simone Elkeles) című könyvet? Miről szól?

Figyelt kérdés

2013. aug. 21. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Megéri elolvasni..nagyon nagyon :D Vagy legalábbis én nagyon imádtam...mikor kiolvastam egyből akartam a második részt...Hát tömören annyi a lényeg hogy egy szegény mexikói,jóképű fiúnak(bandatag) és egy csinos,fehér,gazdag lánynak(pomponlány) minden kémiaórán együtt kell ülniük egy kémia feladat miatt...az elején még nem igazán csípik egymást de lassacskán megnyílnak egymás előtt(kiderül h a pomponlány nem is olyan felszínes kis szőke csajszi,a főszereplő bandatag pedig nem is olyan szívtelen mint amilyennek mutatja magát)és hát megtörténik aminek megkell: egymásba szeretnek :D ám nem ilyen egyszerű a szori...sok izgalom van benne de most nem írom le részletesen..olvasd el :P megéri...ja és szerintem aki elolvassa a könyvet(és lány) tuti beleszeret a fuentes tesókba :D
2013. aug. 21. 19:01
 2/6 Smile*-* ***** válasza:
Megéri,imádtam mind két részét,már várom a 3.-at is!:)*-*
2013. aug. 22. 13:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat!! Amit leírtatok abból ítélve tetszik!! :D
2013. aug. 22. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:
En nem tudom, hogy hogy, mert minden ilyesmi konyv tetszett, de ettol rosszul voltam. A masodik reszhez hozza sem kezdtem, az elsot is alig birtam befejezni. De ettol meg neked siman tetszhet, a legtobb olvaso jo velemennyel volt rola. :)
2013. okt. 26. 16:49
 5/6 Twilighter1 ***** válasza:

Én nem egyszerűen nem jutok szóhoz. Ilyen jó könyvet életemben nem olvastam...♥ Im,ádoom. Kedvenc könyvem.

Beleszerettem a Fuentes tesókba, de úgy hogy még választani se tudok köztük.... wáá. ♥♥♥♥♥

2013. dec. 22. 19:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. ápr. 23. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!