Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok romantikus,...

Ajánlanátok romantikus, vámpírsztoris könyveket?

Figyelt kérdés
Ha tudtok küldjetek linket mellé, előre is köszi.
2009. okt. 29. 12:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezeken az oldalakon nézzél szét. Választék van bőven!

[link]

[link]

[link]

2009. okt. 29. 18:10
 2/3 anonim válasza:

Szia!

Biztos hallottál már a Twilight saga könyvsorozatról, mivel a csapból is az folyik, de hát nem is véletlen... :D Én ezt csak ajánlani tudom....

Magyarul is, angolul is el tudom küldeni az egészet.

A másik könyvsorozat, ami nekem nagyon, nagyon bejött az a Sookie Stackhouse (Southern vampires) (filmsorozat is fut belőle az HBO-n, True Blood címmel, télre várjuk a harmadik évadot, amúgy a sorozat nagyjából, de nem teljesen követi a könyveket..., de attól azt is csak ajánlani tudom, mert nekem nagyon tetszett, feltéve ha nem vagy finnyás...(szex, vér, káromkodás dögivel... :D)

Na, szóval ennek a könyvsorozatnak van már kilenc része, ha írsz a lenti e-mail címre, akkor szívesen elküldöm neked őket, de szólok előre, hogy angol nyelvűek...A 10. könyvet tavaszra ígérte az írónő, Charlaine Harris). De az első három rész azért magyarul is meg van, persze azt is elküldöm, ha kell. :)

Bocsi, hogy ilyen sokra sikerült...:))

Szóval a címem, ha kellene valamilyen könyv, vagy még kérdésed lenne:

szucsi.szucsi@citromail.hu

Üdv.

2009. nov. 3. 19:20
 3/3 anonim válasza:
Én az anita blake sorozatot olvastam, laurell k hamiltontól. nekem tetszett, de inkább csak az első köteteket ajánlanám, mert a végén már túlzottan elvadult lett, és a cselekmény is megkopott. Viszont kb az 5. részig izgalmas és szórakoztató volt.
2009. nov. 5. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!