Kiolvastam A katedrálist, rongyosra néztem a sorozatot és hiányzik, most hogy minkettönek betettem a kaput. Más is van így, hogy lehangolt lesz vmi ilyesmi után?
Tökéletesen együtt érzek veled.
Most fejeztem be a Maffiózók című sorozatot, hatalmas űr keletkezett utána.
Próbálgatom a sorozatokat, de azt a színvonalat, hangulatot nem találom.
Szerintem a sorozatok közt ki kell hagyni egy-két hetet.
Szerintem olvasd el a folytatást, én is imádom mindkettőt, és ha lehet, Az idők végezetéiget még jobban szerettem mint a Katedrálist. Meg elvileg abból is van film vagy sorozat, nem tudom biztosan, azt még nem néztem meg.
Egyébként nekem szinte minden könyv után ez van, (nagyon sokat olvasok, és mind a kedvencem lesz xD) mindig azt érzem, hogy ha ennek vége, vége kell hogy legyen a világnak is.
Aztán mégsem.
Olvass sokat, mindig vannak (számodra, és nem feltétlenül kiadás dátumára nézve) újabb és újabb lehengerlő történetek. Időnként pedig nagyon jó újra olvasni a régebbi nagy kedvenceket :)
Szóval szerintem irány a könyvesbolt/könyvtár/internet/polc és próbáld meg megtalálni azt a könyvet, amit ugyanolyan lelkesedéssel tudsz olvasni, mint a Katedrálist!
(előző vagyok)
+fanfictionök! Nem tudom, hogy pont ebben a témában vannak-e, de én mindig sok fanfictiont olvastam, amik legalább egy ideig pótolják az eredetit. A sok igénytelen blog mellett vannak valódi gyöngyszemek is, amiket érdemes elolvasni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!