Sziasztok! Tudom, hogy nem ez a kategória, de itt többen vagytok, így ide írom, hátha többen is válaszolnak. Milyen könyveket ajánlanátok, ami nektek tetszett? Főleg szórakoztató irodalom érdekelne, meg krimi. Köszi. 22/L
Trónok harca!:) Igaz egyik se amit megjelöltél, de jó:D
2013. aug. 19. 01:59
3/10 anonim válasza:
Forgotten Realms-ben játszódó könyvek.
2013. aug. 19. 02:02
4/10 anonim válasza:
"22 éves vagyok és nincs annyi eszem"
Én ezt a könyvet ajánlanám neked. Arról szól, hogy 22 éves lány, annyira buta , hogy nem tud utána nézni a Libri.hu , hogy milyen könyvek vannak és különböző kategóriákból szemezgessen. Nagyon érdekes könyv és változatos is. Főleg a mostani generációról szól.
2013. aug. 19. 02:02
5/10 A kérdező kommentje:
Tudod, utána tudnék nézni, de gondoltam vannak itt értelmes emberek, akik ajánlanak nekem könyveket, amik nekik bejöttek. Nem ismersz engem, szóval nem tudom milyen joggal nevezel hülyének. Csak nem azért, mert jó így neten keresztül levezetni a feszültséget? További szép estét! :)
2013. aug. 19. 02:06
6/10 anonim válasza:
Ebben a kategóriában sajnos nincsenek. Ez nem a könyv topic, ahová értelmiségek járnak tudod. Itt csak megkeseredett gonosz, nagy orrú, gülü szemű emberek vannak, pattanásos arcbőrrel, és 0 önbizalommal. És igen neten vezetik le a feszkot, pont ezen az oldalon és pont ebben a topicban.
2013. aug. 19. 02:15
7/10 anonim válasza:
"Sziasztok! Tudom, hogy nem ez a kategória, de itt többen vagytok, így ide írom" - Ne ide írd...
Milyen könyveket ajánlanátok, ami nektek tetszett? Főleg szórakoztató irodalom érdekelne, meg krimi. Köszi. 22/L - Google barátod. DE! lásd kedves vok (ami soha) (azt mégis) [link] itt találsz egy párat, ha meg mégse akk google
2013. aug. 19. 06:54
8/10 anonim válasza:
Szia! ha szórakotató, de egyben krimi kõnyvet szeretnél, ajánlom neked Vavyan Fable Halkirálynő soroztatát, vagy tőlemég a Vis Major sorozatot. Vicces, de tele van nyomozással, és rendőrök a főszereplők :)
2013. aug. 19. 16:06
9/10 anonim válasza:
nőnek ennyi évesen egyetemtől is függ, de Paral alap lenne, lett volna azt tuti bár már fiatalabban, esetleg Musil
2013. aug. 19. 19:10
10/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett a Szent Johanna gimi, de az Ízek, imák, szerelmek, Pop, csajok, satöbbi, Bridget Jones naplója, A neveletlen hercegnő naplója, Edmondo de Amicis-Szív is nagyon teszett :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!