Ez még iskolai fogalmazásnak is rossz lenne. Istenem, miééért??
A kinézet förtelmes, ahogy a betűk színe is. A szöveg meg egyenesen frusztráló.
Elolvastam Adrián szemszögét, az elég is volt. Tomiéba is beleolvastam, ezt a mondatot ki is emelem belőle: "Kora reggel 7 órakor a telefonomra keltem," Hogy lehet a telefonra kelni?? Arra ébredni szokás? Vagy netán úgy történt a dolog, hogy Tomi felébredt, feküdt az ágyban, aztán megszólalt a telefonja, és akkor felkelt az ágyból? Eléggé...
Na meg Szórakozás >> KÖNYVEK?? Mi köze a blogodnak a könyvekhez????? Nem ismered ezeket a témákat, vagy mi?
Bocsi az erős kritikáért, de egyszerűen nem értem, hogy hogy lehet ilyen írást közszemlére tenni?
Az a baj, hogy az ilyen blogoknál elég elolvasni a link címét és már előre tudni lehet, hogy ilyen semmitmondó, igénytelen, érdektelen és ráadásul még ronda kinézetre is.
Sajnos manapság majdnem minden tinilány ilyet akar írni... bárcsak lennének igényesek is köztetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!