A Fairy tail manga Gerard Mystogan Siegrannal ugyan az a személy?
Figyelt kérdés
Most vagyok a 138 fejezetnél de én már összekavarodtam.
Gerard gondolat kivetülése volt Siegran.
Mystoganak a harcban lekerült az alárca és úgyan úgy néz ki mint Gerard de azt mondta, hogy nem ô az.
Most meg újra él Gerard.
Akkor most mi van?
2013. aug. 15. 21:55
1/5 anonim válasza:
SPOILER
Mystogan Jellal edolasi megfelelője (mint Erza-nak Erza Knightwalker)
Siegran meg olyan volt mint egy hologram, Jellal kivetülése volt
3/5 anonim válasza:
edolas egy párhuzamos világ ahol mindenkiből van 1 aki külsőre ugyanolyan de természetre az ellenkéezője mint a Földön na és ebből a világból jött Mystogun aki Gerard edolasi énje
4/5 anonim válasza:
annyit tesz hogy gerard teljes ellentéte
5/5 Aryl válasza:
Nem éppen. Siegrain és Gerard valóban ugyanaz, a tanácsbeli tag csak egy gondolati kivetülés (hologram) volt. SPOILER: Valóban létezik egy Eldoras nevű hely, de nem a szöges ellentéte a földi világnak. Nézzétek meg pl Mirajeneet ő semmiben sem változott. Tehát...amit mondtatok nem helyes. Valamint Mystogun sem ellentéte Gérardnak. Nem tudhatjuk milyen Gérard személyisége, csak a kiskori énje alapján lehetne kikövetkeztetni, ugyanis a későbbiek folyamán, megszállta őt Urtear, aki befolyásolta, így akkor nem olyan dolgokat tett, amit magától is véghez vitt volna. Ráadásul, Eldoras királya konkrétan ezt mondta: ,, Mistgun? Ez volna a földvilági neved, Gérard?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!