Tudnátok valami jó könyvet ajánlani?
Figyelt kérdés
Mostanában elég sokat olvasok és kíváncsi vagyok ti mit olvastok. Lehetőleg olyan könyveket írjatok ami romantikus vagy vicces sztori. Olyasmi könyvek mint pl. SZJG, Anna és a francia csók, Vajon létezik szerelem első látásra?2013. aug. 15. 21:25
11/13 anonim válasza:
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Van amelyik könyvekről hallottam ezek közül és van melyikekről nem de így a címük mindnek tetszik, igyekszem olvasni :)
2013. aug. 18. 22:55
13/13 anonim válasza:
Láttam, hogy előttem is ajánlották már néhányan a Bábelt, és én is azt tudnám ajánlani. Abban minden van: Szerelem, őrültség, sírás...
És azok alapján a könyvek alapján, amiket írtál, szerintem tetszeni fog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!