Szerintetek mennyire lenne igény olyan történetre, aminek a főszereplője a főgonosz és a végén a "sötét oldal" nyer?
Vannak ilyen próbálkozások, viszont én egyetlen olyat sem ismerek, amely jól sült volna el. Amikor egy könyv arra épül, hogy a sötét oldal nyer, és ez semmilyen módon nincs feloldva, az az olvasók túlnyomó többségében egyáltalán nem kelt pozitív visszhangot.
Más az, amikor a főhős akár kezdetben, akár végig gonosz, vagy súlyos értékveszteség keletkezik, akár komoly bűncselekményeket követ el, a történetnek mégis valamilyen pozitív, értékteremtő üzenete van, mint pl. Darren Shan Város trilógiáját ajánlom, hogy olvasd el, annak végig gonosz a főszereplője, a végére is az marad, de a maga módján mégis fejlődik, és a gonosz és közötti harcról szól. Ez az egyetlen olyan könyv, amelyet ismerek ebben a témakörben, és jól sikerült, ez viszont nagyon.
Tövisek Hercege
Egy mocsadék a főszereplő, de olyan jól meg van írva, hogy tök mindegy hogy egy gyilkológép. Nagyon szeretem.
Tövisek Királya
Még mindig mocsadék a főszereplő, és még mindig egy gyilkos, de fejlődik. Meg van benne a képesség hogy jobbá váljon.
Tövisek Császára
? Még nem jelent meg és így nem tudni, hogy mi lesz a mocsadékból. :)
Nagyon jó kis sorozat. És nem tudom, nem szeretni azt a kis mocsadék Herceget. :D
Utolsó vagyok.
Ez lemaradt:
A lényeg az hogy jól legyen megírva, ne legyen benne helyesírási hiba, logikátlanság, hülyeség. És akkor mindenkit meg veszel kilóra aki az ilyen könyveket szereti.
Én biztos elolvasnám, csak az én véleményem nem mérvadó. Egy ilyen könyv szarkasztikus lenne, olvasd el Vonnengut-tól a Macskabölcsőt, annak is negatív egy vége van, vagy a Harrison Bergeont.
El lehet olvasni valahol a könyvedet? Kíváncsivá tettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!