Kötött már be valaki képregényeket?
Te magad akarod? Azt ne, szakember, könyvkötő, elviszed, megcsinálja. Egy teljes sorozat nagy értéket képvisel, nem lenne jó így tönkretenni.
Amúgy szerintem a képregénytől is függ, szétszedés, fűzés tűnik a legegyszerűbb házilag kivitelezhető módszernek. A neten van házi könyvkötés, nézz utána. Annyi a különbség, hogy sorba rendezed a képregényeket, majd a gerinc mentén szétszeded (ha kapcsolt, egyszerűbb, ha ragasztott vagy fűzött, nehezebb), és így kötöd könyvvé.
Én azért nem ajánlom, hogy beköttesd, mert ha ne adj Isten, egyszer el akarod/kell adnod, úgy kevesebb érdeklődő lesz rá...és kevesebbett fognak érte adni...
Persze, nyilván nem kell megfogadnod az ajánlásomat, de én inkább képregényvédő fóliába csomagolnám a képregényeket egyesével, hogy jó állapotban megmaradjanak az utókornak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!