Mi lett a régi Zsiráf könyvsorozattal?
Figyelt kérdés
Még a nővérem iskolás idejében volt(1980-ban született),volt benne naptár,fizikai képletek,híres emberek születési-halálozási évszáma,meg töri évszámok,még az úttörős cuccok,volt benen elsősegély,¸¸műhely˝ ,folt-volt(hogy az enyv a textíliáról forró vízzel kimosható,stb.),tűzrakás,autogrammgyűjtő-oldal,állatkertek-színházak címei,angol-francia-német mondatok(ilyen klasszikusok,mint a hogy vagy,időjárás...),állatok-növények maximális életkora,táblák,viccek....Szóval minden,ami érdekelheti a diákokat,legalább is engem.Csak egy kötetem van meg,a borítója sajnos elveszett,de az utolsó oldalon van telefonszám,fax,illetveaz,hogy kiadja a Zsiráf kft.Viszont ha beírom ezt,valami furcsa borítójű mesekönyv jellegű könyveket,vagy különbözőféle cégeket találok csak,nem ezt a könyvet.#zsiráf-könyvsorozat
2013. aug. 14. 15:21
1/2 anonim válasza:
Nekem még megvan, belenéztem, és hát túl sok kommunista dolgot tartalmaz xD szerintem ez volt a bajuk
2/2 A kérdező kommentje:
Kár :/
2013. aug. 28. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!