Mi a véleményetek Leiner Laura A Szent Johanna Gimi kalauz könyvről?
Igazából ez egy album, nem azért van, hogy sok új információ legyen benne, hanem csak egy kis plusz a sorozathoz. Én szeretem az SZJG-t, megvettem mind a 8 részét (miután korábban elolvastam úgy, hogy kölcsönben volt nálam), és azért vettem meg a Kalauzt, mert én ezzel együtt érzem teljesnek a sorozatot és szépen mutat a polcon. Másnak a kalauz nélkül is teljes a sorozat, ami nem baj, mert ez tényleg csak egy extra dolog, olyan, mintha szjg-s kiegészítőket vennél (fülbevalót, pénztárcát, matricát), csak ez éppen könyv formában van.
Az ára azért drágább, mert keményborítós, igényes kiadás, színes képekkel, jobb minőségű papírral - nem mint a sima szjg, ami, bár vigyázok a könyvekre, a második olvasásnál nálam több kötet is szétesett.
A második válaszolónak üzenem: Elvileg azért nem látszik Cortez arca, mert Laura nem akarta elrontani azt a képet amit elképzeltél saját magadnak, így mindenkinek megmaradhatott a "saját" Corteze.
Konkrétan szerintem az album nem ad sok pluszt Reni levelén kívül, de aki fanatikus, annak biztosan nagyon tetszeni fog. Mondom ezt úgy, hogy én csak ezt az egy részt olvastam el belőle, mert nem akartam hogy a rajzok miatt megváltozzon az, ahogy elképzeltem a karaktereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!