Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen konyveket ajanlotok?...

Milyen konyveket ajanlotok? (13 l)

Figyelt kérdés
Jelen korban jatszodo, nem drama, fiataloknak szolo konyv kellene. A kotelezoket mar kiolvastam, valami egyszeru nyari olvasmanyt szeretnek. Sarah Dessentol a Tokeletes, a Figyelj ram! es Az altatodal tetszett, Kerstin Giertol a Rubinvoros sorozat, Lauren Olivertol meg a Mielott elmegyek. Ezeken kivul mar tobb szaz konyvet kiolvastam, mostanra elfogytak a kinezett konyveim. Olvasgattam regebbrol ehhez hasonlo kerdeseket, de a valaszokban a konyveket vagy mar olvastam, vagy nem tetszettek. (A Szent Johanna Gimit mar olvastam) :)
2013. aug. 6. 21:42
 1/10 anonim ***** válasza:
A kérdésedben említett könyvek közül egyet sem ismerek, de én a te korodban Agatha Christie-t, Rejtő Jenőt, sir Arthur Conan Doyle-t és Jules Vernét olvastam. Egyszerűek, mégis érdekesek, szórakoztatóak és színvonalasak, tudom ajánlani őket.
2013. aug. 7. 08:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Ja, a jelen korban játszódó kritériumnak nem felelnek meg.
2013. aug. 7. 08:31
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

rejtőző kavicsok

senkinek sem kellesz

gyönyörű sors csapás

2013. aug. 7. 10:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Ann Brashares: Négyen egy gatyában

Helena Silence: Enigma

Jennifer L. Armentrout: Obszidián

Kendare Blake: Vérbe öltözött Anna

Mats Strandberg – Sara B. Elfgren: A kör

Meg Cabot: Az a balfék Tommy Sullivan

Meg Cabot: Elhagyatva

Stephanie Perkins: Anna és a francia csók

Tera Lynn Childs: Forgive My Fins – Hableányok kíméljenek

2013. aug. 19. 12:12
 5/10 Kakaó39 válasza:

Simone Elkeles: Tökéletes kémia, A vonzás szabályai

Fekete bárány, Fehér farkas, Farkashalál

Most ennyi jutott eszembe. Meg Rejtőt tudom nagyon ajánlani, én már sokat elolvastam és mind nagyon jók :)

2013. aug. 19. 15:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Gyönyörű sorscsapás;Anna és a francia csók; Angyalsors; Éhezők viadala; Csontváros

Veled egykorú vagyok és nekem ezek a kedvenceim (persze a Szent Johanna Gimi kedvencem ^^),olyanok,amit olvasni kell,de nem nagyon kell elgondolkodni azon,hogy mi a mondani valója a könyvnek. De ha épp olyat akarsz,akkor meg a Csodálatos Jenna Fox-ot tudom ajánlani ;)

2013. aug. 19. 16:18
 7/10 anonim válasza:
Mindenképpen ajánlom az egész Kör trilógiát (Mats Strandberg-Sara B. Elfgren), nagyon jó!
2013. aug. 19. 16:23
 8/10 anonim válasza:
Ja és az Időfutárt. Előző voltam. 12/L
2013. szept. 19. 07:48
 9/10 anonim válasza:

Federica Bosco: Szerelmem egy angyal; imadom az egesz konyvet.. bar az eleje egy kicsit unalmas mint ahogy az szinte minden konyvnel de a kozepe fele mar jonnek a bonyodalmak a siros reszek es a vicces reszek is.!! <3 imadom!!

Leiner Laura: Szent Johanna Gimnazium, Babel; Szerintem szeretni fogod!! :))

2013. okt. 15. 14:59
 10/10 anonim válasza:
Istenem nekem is megvan a Szerelmem egy angyal és imádom az egész könyvet.!! az eleje az szerintem is unalmas.. végig csak arról van szó hogy ő mennyire szerelmes Patric-be, de aztan nagyon szomoru es vicces is lesz. imadomimadomaimadom<33333 de a vege a legrosszabb-.. :c Irj privit.!! :D
2013. dec. 26. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!