L3etti kérdése:
Szerintetek a Zafírkékből is lesz film vagy csak a Rubinvörösből?
Figyelt kérdés
A Rubinvöröst megnéztem igaz hogy egyáltalán nem hasonlít a könyvre d azért nagyon szeretem az a filmet. Szóval szerintetek a Zafírkékből is lesz?2013. aug. 4. 18:45
1/8 anonim válasza:
Általánosságban véve tudok válaszolni. Szóval, ha egy film hozza a várt bevételeket és jól teljesít a moziban (vagyis, ha a film készítésének összege minimum megtérül, de legalább megduplázódik), akkor mindenképp folytatják a részeket, mert megéri. Vannak olyan könyvből filmek, amik belebuktak (pl:Eragon, Arany iránytű) ezeket nem is folytatják. A Rubinvörös meg ugye ráadásul német film, nem tudom ott mennyire lett sikeres (a könyvek biztos, hogy népszerűek). A véleményem, hogy szerintem lesz folytatása, ha ugyanolyan jó, mint a könyv. Kár, hogy hozzánk nem jutott el, pedig nagyon vártam. Nem tudsz olyan oldalt, ahol le lehet tölteni magyar feliratosan? XD Én még nem láttam, csak olvastam. A lényeg, hogy egyre jobban teljesítenek a regény megfilmesítések, úgyhogy van esélye a további részeknek.És szerinted?
2/8 A kérdező kommentje:
Hát az van hogy én is le szeretném tölteni feliratosan de seholsem találom. Ncore-on néztem mert azt mondták hogy ott fentvan de nem találtam meg sajna. A könyv valóban nagyon népszerű szerintem és én nagyon szeretném hogy legyen folytatása mert akkor lenne minden tökéletes :).
2013. aug. 8. 13:04
3/8 anonim válasza:
A moovie -n fenn van feliratosan meg tudjátok nézni :D
4/8 anonim válasza:
Kérdező, nem tudom, aktuális-e még, de fent van az általad említett oldalon is, csak a német címére kell rákeresni. Feliratot pedig az opensubtitles-ön találtok hozzá.
5/8 anonim válasza:
Ncore-n Rubinrot címmel le lehet tölteni, a podnapisi.net-en pedig találsz magyar feliratot is hozzá! :D
Ezen az oldalon pedig lehet petíciót aláírni, aki akarja hogy megjelenjen a magyar mozikban is a film!!! Szavazzunk minél többen!!!
6/8 anonim válasza:
Igen lesz. Augusztusban megkezdték a forgatásokat és 2014-ben be is fejezik. Pontos dátumot még nem tudni! :)
7/8 anonim válasza:
2014. augusztus 14. Zafírkék filmpremier. Pár napja megjelent a trailer, és.. jajj.
8/8 anonim válasza:
Mármint pozitív, nagyon pozitív értelemben jajj.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!