Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Madelynne ellis anything but...

Madelynne ellis anything but vanilla magyarul?

Figyelt kérdés

Érdekelne a könyv, de nem beszélek angolul ezért kíváncsi lennék, hogy magyarul létezik-e?

És ha igen akkor valaki tudna segíteni hogy hol lehet online elolvasni vagy boltban megvenni?

2013. aug. 4. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel a könyv, pont egy-két napja bukkantam rá neten, szintén csak angolul találtam (nekem az mondjuk nem gond, szinte csak angolul olvasok), de szerintem olyan új még, hogy nincs magyar fordítása. Talán hamarosan lesz, ha olyan felkapott lesz, de mivel ez is csak egy újabb erotikus regény-másolat (mert ami a Szürke ötven árnyalata után jött ki ebben a műfajban ilyen cselekményekkel, az mind az), elég kicsi az esélye szerintem, hogy bárki is nekiállna lefordítani, kivéve, ha tényleg jó, minőségi, eladható, vagy valaki önszorgalomból rá nem szánja magát, hogy lefordítsa.
2013. aug. 5. 19:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi.

jó neked én még csak nagyon kicsit tudok angolul sajnos.

Neharagudj hogy kérdezgetek, de talán tudsz segíteni, hogy megtaláljak egy könyvet online, magyarul, (mert az van magyarul)

A címe :Meztelenül (Raine Miller)

Köszi

2013. aug. 5. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

[link]

Itt letöltheted .pdf-ben. :) Egyébként ha beírod a keresőbe a könyv címét és szerzőjét, és hozzáírod, hogy pdf, akkor, ha fenn van az egész könyv online, akkor kiadja. :)

2013. aug. 9. 00:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. aug. 9. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!