Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az alkonyatot fiúk is olvassák?

Az alkonyatot fiúk is olvassák?

Figyelt kérdés
Felmerült bennem a kérdés,mert szerintem inkább csajos könyv.
2009. okt. 25. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:

igen

16/f

2009. okt. 25. 14:28
 2/7 anonim ***** válasza:

én is olvastam... bár nem vagyok függő és egy kicsit csöpögős az első könyv, de jó

16/F

2009. okt. 25. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:

én lány vagyok, de a 21 éves öcsémmel együtt néztük a moziban a filmet, és már várja az új részt.

olvasni azért nem olvasta el, mert nagyon lusta.

sztem hajrá

2009. okt. 26. 18:04
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem is van több fiú ismerősöm, akik olvasták, és már-már olyan jót elbeszélgetek velük a könyvekről-szereplőkről, mint a barátnőimmel...
2009. okt. 27. 09:36
 5/7 anonim válasza:
Nálunk a fiúk felakasztanák magukat inkább, mint hogy elolvassák! De azért jópáran megnézték a filmet. Néhányuk szerint elég jó, bár Robertet nem igazán kedvelek (sztem tuti féltékenyek :D), eddig egy fiút ismerek, akinek tetszett... de elég sokról hallottam, hogy szeretik, de sajnos eggyel sem volt szerencsém találkozni.. bár még reménykedem.. :)
2009. nov. 3. 21:58
 6/7 bbb. válasza:
Nekem még csaj létemre is volt, ami már túl sok volt benne, de szerintem ha fiú vagy, elég ha ilyenkor lapozol kettőt, és olvasható lesz. De igen, azt hiszem, ez olyan "csajos könyv".
2009. nov. 5. 21:13
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Lány vagyok,és miután elolvastam,felmerült bennem,nem sok-e ez fiúknak.:)

2009. nov. 6. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!