Ez igaz? Úgyértem az Evernight című könvybe?
Figyelt kérdés
Csak azt ne mondjátok, hogy az evernight cimű könyvbe Bianca a vámpír
Most atrtok ott, hogy bianca kiszívja lucaas vérét vagy mi, de nem merem tovább olvasni, hisz az egész könyv a csaj szemszögéből íródik, és egy szóval sem említette, hogy vérszívő lenne
2009. okt. 24. 11:25
1/14 A kérdező kommentje:
bocs a sok hibáért, de ilyen meglepetés még nem ért könyvbe, szval tovább se merem olvasniXD
2009. okt. 24. 11:28
2/14 anonim válasza:
Én ugyan nem olvastam végig. De ahhoz a részhez eljutottam. Úgyhogy ja Bianca a vámpír a csávó pedig egy .....akarod tudni????
4/14 A kérdező kommentje:
szóval a pasi is vmi fura lény??mert gondolom azért kérdezted, h akarome tudni
mi vérfarkas???
2009. okt. 24. 16:40
5/14 anonim válasza:
Egy új válaszadó vagyok. Nem, nem vérfarkas, de azt javaslom, olvasd tovább, mert nagyot üt a dolog :D
6/14 anonim válasza:
Jah, Bianca vámpír, a srác meg a vámpírok nagy ellensége. Ezzel a "fordulattal" jól el lett szrva az egész könyv... Nem igaz, hogy Bianca nem tudta, hogy vámpír, aztán láss csodát, vmivel később már arról filózik h kiskorában kecske vagy milyen vért szlopált. Szar az egész úgy ahogy van-.-'
7/14 anonim válasza:
jah Bianca vámpír, Lucas meg a fekete tőr testvériség vagy minek a tagja (vámpír gyilkosok) hát ez van, ettől még jó a történet, olvasd tovább
8/14 A kérdező kommentje:
de a fekete tőr testvériség az egy külön könyv nem??? van egy olyan könyv is, abba szerepel lucas??
2009. okt. 25. 18:30
9/14 anonim válasza:
igen, a fekete tőr testvériség egy külön sorozat, semmi lucas, ráadásul a testvériség tagjai vámpírok!! :D egyáltalán semmi köze az evernight-hoz :)
10/14 A kérdező kommentje:
jah:) kösszikeh, h ezt leírtad
2009. okt. 25. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!