Tűz és Jég dala - Varjak lakomája: Mi az a valonqar? A negyedik fejezetben, Cersei fejezetében van. Semmit nem találtam, hogy mit jelent.
Figyelt kérdés
+Vért akarok, nem vizet. Tyrion vérét, a valonqar vérét."2013. júl. 28. 22:36
1/26 anonim válasza:
Cersei azt gondolja Tyrion az, ugyanis a szó kisöccsöt jelent. (Viszont ez egyáltalán nem biztos.)
Ugye kapott egy jóslatot, hogy jön majd egy szebb és fiatalabb királynő, aki őt letaszítja, és akkor ez a v. megfojtja.
2/26 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Ez a jóslat melyik könyvben van? Ezek szerint elsiklottam felette.
2013. júl. 29. 09:14
3/26 anonim válasza:
A Varjak lakomájában. Lehet még csak egy későbbi fejeztben lesz.
4/26 anonim válasza:
Igen, emlegeti ezt Cersei, de a vége felé mondja el a teljes jóslatot, amit kapott.
Am sztem a valonqar=fiatalabb (fiú)testvér nem feltétlenül Tyrionra vonatkozik. Ha jól emlékszem, nem azt jósolta neki,h a saját testvére fogja megölni, hanem csak azt h a valonqar. Ha mégis a saját testvérére vonatkozna, akkor meg ennyi erővel Jaime is Cersei fiatalabb fiútestvére ^^
5/26 anonim válasza:
De lehet hogy csak közvetve lesz Jaime a gyilkos. Hiszen azzal, hogy nem ment érte Királyvárba, szinte aláírta a halál ítéletét. Meg mind tudjuk, mi történik a nagybátyjukkal, hát onnantól kezdve Cersei-nek nem szavazok sok életbenmaradást. Mondjuk ez a nő a jég hátán is képes megélni.
6/26 anonim válasza:
Ha Jaime elment volna Királyvárba akkor csak meghalni ment volna. Cersei harc általi ítéletet kért volna és Jaimet választhatja, akkor a keze miatt handicappel indul :D De ha el is megy és Cersei Qyburn bajnokát, Robertet választja, Jaime akkor se tudott volna sok dologban segíteni.
7/26 anonim válasza:
Nekem úgy rémlik, hogy megfojtja, tehát nem közvetve fogja a halálát okozni az illető.
8/26 A kérdező kommentje:
Most kaptam egy csomó spoilert, köszi :D Megyek is tovább olvasni :D
2013. júl. 29. 15:02
9/26 anonim válasza:
Szerintem a fiatalabb királynő aki letaszítja, egyértelműen nem Margery Tyrell lesz, hanem Dany. A könyv végére eléggé úgy néz ki, hogy végre-valahára mozgásba lendülnek az események. Tyrionról meg nem hinném, hogy megölné a testvérét, nagyobb gondja is van annál.
10/26 anonim válasza:
Szerintem meg Sansa lesz a királynő, aki leüti a tábláról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!