Szeretnék mangát rajzolni, de nem tudom milyen történettel, mondanátok jó sztorikat?
Ha mi mondunk story-kat, az nem a tiéd.
Ötleteket tudok adni:
Biztos van kedvenc történelmi korod. Én például szeretem a középkort...Na itt előfordulhat boszorkányüldözés, jobbágy, aki beleszeret a földesúrba, vagy fordítva, vihetsz bele fantázialényeket, vallási háborúkat.
Valószínűleg te is szeretsz stílusokat, nekem tetszik a gothic lolita, sweet lolita, steampunk. Ha utánaolvasol ezeknek, rengeteg ötletet kapsz a történethez.
Biztos vannak témák, amiken te is rágódsz. Nekem ilyen a klasszikus létezik-e igaz, mindent elsöprő, örök szerelem...bűnös-e az, aki a bűnösök felett ítélkezik(szerintem ő is az, nos, ihlet jöhet a Bűn és bűnhődésből akár)
A szeretet nagyon jó téma. Olvasd el Márai Sándortól Az árvát, nagyon jókat ír a szeretetről, valószínűleg téged is el fog gondolkoztatni. Ami beugrik, azt írd le egy lapra, és amikor már jó sok dolgot írtál, körvonalazódik a történet.
A bibliai témák is sokakat foglalkoztatnak, mi van a halál után, hogyan bűnhődik a bűnös(itt megint a lelkiismeret, ugye), meg sokan kérdezik, miért nem segít Isten azokon, akik igazságtalanul szenvednek. Erről neked is biztos van véleményed.
Na, ezek komoly témák, szerintem sok embert megfoghatsz bele, de ne csináld túl sötétre, ne legyen nyomasztó.
Fektess hangsúlyt a humoros, aranyos, kedves, romantikus, perverz jelenetekre is, hogy meg tudják ismerni és szeretni az emberek a karaktereket.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!