Twist Olivér c. könyvben az Agyafúrt Vagány sorsa mi lesz?
Figyelt kérdés
Akik a könyvet olvasták: azt tudom, hogy elviszik a fogdmegek, de tulajdonképpen a végén szabadlábra helyezik, vagy börtönben végzi? Felakasztják?
Olyat is hallottam,hogy Dickens direkt nem írta meg, mert folytatni akarta a Vagány történetét még, csak végül nem lett belőle semmi. Igaz ez?
Köszönöm a válaszokat azoktól, akik olvasták! :)
#Olivér #vagány #Charles Dickens #Charles #twist #végkifejlet #Twist Oliver #agyafúrt vagány #artful dodger #könyv folytatás
2013. júl. 25. 20:30
2/5 A kérdező kommentje:
Hová? Én ilyet nem olvastam, legalábbis nem emlékszem ilyenre, pedig tényleg nagyon odafigyeltem minden apró részletre (Dickens a kedvenc íróm...).
Biztos ez? Még valaki?
2013. aug. 5. 20:21
3/5 A kérdező kommentje:
No mi az, senki más nem tud mondani semmit? :(
2013. aug. 15. 17:57
5/5 anonim válasza:
Nemrég olvastam angolul az Olivert, eredeti Dickens féle kiadás, szóval nem rövidített, nem egyszerűsített.
Abban sem ír többet, mint a magyar fordításban, nem tudjuk meg, mi lesz vele az után, hogy elfogták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!