Htvbb kérdése:
Mi annyira fene jó az SZJG-ben?
Figyelt kérdés
Végigolvastam, de szerintem totál lapos. Unalmas, 8 köteten keresztül semmi, ráadásul feldobni sem lehet semmivel. Reni szerelmi története nyálas, tündérmesés, ilyen egyszerűen nem létezik. Virágot kezelni kéne, tizennyolc évesen nem lehet valaki ilyen. A többiek meg csak egyszerűen rosszul vannak kitalálva. Valaki magyarázza már el, hogy mit kéne benne észrevennem?2013. júl. 23. 13:02
31/35 anonim válasza:
Szia :) Tudom a kérdés már nem aktuális,de azért leírom.Szerintem egyáltalán nem nyálas könyv,a szereplőket is szépen bemutatja.Némely résznél úgy önmagamra ismertem.Egyáltalán nem unlmas,én ahogy befejeztem egy kötetet,mint ha csak lapoznék,vettem a kezembe a másikat :D A 4.-részben,rengeteg izgalmas dolog történik,én 1 nap alatt kiolvastam(ez ma történt meg) és újra kezdtem,mert még nem jutottam hozzá az 5.-hez xd.De igen,ízlések és pofonok.És sztem Reni története aranyos mint sem nyálas.Olyan igazán hogy is mondjam ,tinilányos.És igen,titokban valószínű h minden tizenéves lány arról álmodozik,h a suli menő pasija észrevegye,és h majd összejönnek s.t.b...ez olyan tipikus :D És igen a sztori igen csak általános.(rengeteg tiniknek íródott könyv ilyesmiről szól)De Leiner Laura tökéletesen megírta a története,nem unalmas,izgalmas,és a szereplőkkel is minden rendben van :) Én nagyon imádom,és várom h hozzájussak az 5.hez .D 13/L
32/35 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, az egyik kedvenc könyvem!
Tetszett a történet, és Leiner Laurának őrült jó humora van!
Ráadásul, még tanultam is belőle: azt, hogy milyen fontos a környezetvédelem, a női egyenjogúság, a tolerancia, a jótékonykodás stb.
33/35 anonim válasza:
MINDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEM TETSZIK NE ÍRJ RÓLA VÉLEMÉNYT B+!!!!!!!!!!!!-.-""""""
34/35 anonim válasza:
nehragudjatok! előzőt a 12 éves hugom írta, mert ő is használta!!:(
35/35 anonim válasza:
Így öt évvel később megtalátam a kérdést, úgyhogy most akkor én elsőként jelentkezem, mint egyetértő. Mármint a kérdezővel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!