Isobel szerepel a könyvekben is?
Ha jól tudom, a vámpírnaplókból van regény is, ami némileg eltér a tv-sorozattól. Isobel szerepel a regényekben is, vagy csak a sorozat karaktere?
A válaszokat előre is köszönöm!
Némileg eltér? Ég és föld!
Én végigszenvedtem (igen, szenvedtem), de nem rémlik, hogy lett volna Isobel. Vagy ha mégis, csak említés szintjén.
Kedves első válaszoló!
Nem olvastam a regényeket, ezért nem tudtam, hogy ég és föld... de ezt jó tudni! Köszönöm! És a választ is! Ment a zöld kéz! :)
Kedves második válaszoló!
Igen, szerepel, nem tudom most melyik évad megy, vagy te melyiket láttad, az első évad vége felé kezd előjönni Isobel, aki - mint a harmadik válaszoló is leírta - Elena anyja, Alaric ex-e. Például az első évad 21. epizódjában Jonatan Gilbert szerkezetéért keresi fel Elenát, de a második évadban például elviszi Elenát egy sírhoz! Köszönöm a választ neked is :) Megy a zöld pacsi!
Kedves harmadik válaszoló, hunbula!
Köszönöm, hogy még előttem is válaszoltál a második válaszoló kérdésére! Megy a zöld kéz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!