Ajánlanátok ilyen könyveket?
Figyelt kérdés
Olyat keresek, ami lehetőleg mai regény, és egy utazásról szól, távoli helyeken, vagy csak szimplán egzotikus vagy távoli helyen játszódik (mexikó, afrika, india, stb.)
És ha utazós könyv, annyira nem lényeges, hol játszódik, csak az utazás legyen a középpontban.
Nem baj, ha van mélyebb mondanivalója is, egy 17 éves lánynak szánnám ajándékba.
Minden segítségért előre is hatalmas köszönet jár :)
2013. júl. 9. 10:26
1/7 anonim válasza:
hááát. itt van pl. Colleen Houck - A tigris átka. Az Indiában játszódik, de nem az utazás a fő témája, viszont foglalkozik az indiai kultúrával.
ami utazós könyv: Rachel Joyce - Harold Fry valószínűtlen utazása.
2/7 anonim válasza:
első vagyok: Szerintem a Harold Fry-nak örülne. persze csak ha még nincs meg neki:)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Utánanéztem, és valóban jó választásnak tűnik
2013. júl. 9. 14:23
4/7 anonim válasza:
5/7 KingaSzJG válasza:
pl a North of beautiful, Justina Chen Headley-től. Ez mondjuk nem kifejezetten csak utazásról szól de van benne az is(Kínába utaznak). Szerintem nagyon jó, ráadásul fontos mondanivalója van!
7/7 anonim válasza:
Tigris átka?:) Szinte az egész Indiában játszódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!