Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Egy ilyen sztorival mennék...

Egy ilyen sztorival mennék valamire? (többi lent)

Figyelt kérdés

Alapvetően egy fantasy honfoglalás-történet. Három elszigetelt macskaklánból az egyik frissen kinevezett vezére rájön, hogy a hely, ahol eddig éltek, nem biztonságos többé, és a többi klán örököseivel együtt kiállít egy tizenkét fős csapatot, hogy új hazát keressenek.

A történet három évet ölelne fel rengeteg belső konfliktussal, nehézséggel, de az állatszereplők ellenére egy elég komoly történetről van szó, már csak azért is, mert a fent említette vezér nyíltan meleg, ráadásul a fiú, akibe szerelmes, amnéziás és nem emlékszik, hogy valaha szerették volna egymást. A főszereplőim macskasága sem véletlen, mivel az emberiség számukra csak egy rémtörténet, aminek nincs alapja, így külön történetívet kap az emberekkel való találkozásuk.

2013. júl. 8. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:

A történet mindenképpen szokatlan. Nem mindennapi, nem tucat, ami jó. De hogy lenne-e aki megveszi ezt a könyvet? Hát, az kérdéses. Szerintem mindenképpen írd meg, ha más nem, szórakozásképpen. Aztán majd meglátod, hogy sikerül.

Nekem alapvetően tetszik a történet, bár kicsit talán túl sok tartalommal akarod megtölteni. A homoszekszualitás, amnézia, ezáltal szerelmi csalódás, honfoglalás, "idegen" fajjal való konfliktus nekem kicsit túl sok egy történetbe, de legalább nem lesz unalmas. Az egész attól függ, hogy írod meg, lehet hogy nagyon is jó dolog fog kisülni belőle. Ne add fel!

2013. júl. 8. 21:18
 2/8 anonim ***** válasza:

X''''DDDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL

Hány éves vagy?

2013. júl. 8. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Na jó,ez egy kicsit durva... :DD
2013. júl. 8. 21:39
 4/8 rajcziz ***** válasza:

Még egy ilyen abszurditás nem olvastam! Az rendben is van, hogy valami új ötlettel akarsz előállni, de azért mindennek van határa! Ez már nem újdonságnak, frisstiőnek hat, hanem nevetségesnek.

És mi az, hogy "rájön, hogy a hely, ahol eddig éltek, nem biztonságos többé"? A többiek eddig nem vették észre, hogy egyre többen halnak meg?

Ha pedig ilyen témákat akarsz boncolgatni, akkor igenis vállald fel, hogy emberszereplőkkel teszed ezt meg!

2013. júl. 9. 11:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem bejön! :D

Ne is hallgass a többiekre, a Halállista is plüssállatokról szólt, mégis nagy siker lett, pont az abszurditása miatt.

2013. júl. 9. 11:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Jónak ígérkezik, de nekem túl sok az amnézia és szerelem részlet. De ezek macskák lennének konkrétan vagy macskaemberek?
2013. júl. 9. 15:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Valaki aki macskás: eredetileg csak macskafülük és -farkuk lett volna, de rájöttem, hogy az túl emberi, sz'al a végén maradtam az antropomorf macsekoknál (itt van pár vázlatom: [link]
2013. júl. 9. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:
hm, hajrá! ^^ De szerintem se sűríts bele ennyi mindent.
2013. júl. 10. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!