Vásárlás. (? )
Furcsa nekem azt látni,hogy azt mondja egy szülő a gyerekének:ne olvass,nézd meg inkább.A filmek egyébként nyomába nem érnek a könyvnek,számtalanszor olvastam,és nem unom meg,sőt miután a fiam megszületett,a férjem hangoskönyvben is letöltötte,hogy séta közben is hallgathassam.
Egyébként könyvtárból,valakitől kölcsön biztosan meg tudod szerezni.
Neha annyira nem ertem a szuloket:D mas szulo mennyire orulne, ha szeretne olvasni a fia es elhalmozna konyvekkel.
amugy szerintem is kolcsonozd ki, vagy kerd kolcson valakitol akinek megvan.
Mekkora problémád van már! 14 évesen nem is dolgozhatsz hivatalosan.
Amúgy igen, ott a könyvtár, szerintem az összes rész kölcsönözhető már. Nézd meg aukciós oldalakon, ott olcsóbban hozzájuthatsz.
Na, meg már le is lehet tölteni, online is el lehet olvasni.
Hát, nagyon furcsák a szüleid, hallod. :s PC játék inkább, mint könyv!?!?!?!? :o
Nagyon dicséretes viszont, hogy te így gondolkodsz!!
Menj könyvtárba, diákoknak szerintem ingyenes, ha nem, akkor is minimális (pár száz forint) a tagsági kártya ára, és annyi könyvet, meg azt hozol ki, amit csak akarsz.
Vagy kérd kölcsön.
Mondanám, hogy neten is megtalálod, de szétmegy a szemed, ha képernyőn akarod elolvasni, és gondolom akkor, hogy e-book olvasód sincs. :s
Monitoron tényleg ne, a háttérvilágítás fájdalmas emlék lesz később. Könyvolvasó, ha van, inkább ajánlott. Háttérvilágítás nélküli e-tintás.
Ha nem akarsz most saját példányt, csak elolvasni, könyvtár. Nem tudom, hol laksz, de pl. a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (FSZEK) 16 év alatti ingyenes - csak ki kell váltani az olvasójegyet. (Nem regisztrációs jegy, vagyis kölcsönözni is tudsz.) Általában a legtöbb könyvtár enged kétszeri kölcsönzést, tehát majdnem három hónap áll rendelkezésedre egy-egy kötethez, ha egyszerre csak egyet vennél ki. Azért ennyi idő alatt a hetet is ki lehet olvasni.
Ha ez a megoldás nem megfelelő, akkor a net segít, de tényleg ne akard ezt monitor előtt olvasni. (Nekem egy dipotriát romlott a szemem a Kétbalkezes varászlótól (Békés Pál), az olyan 100 oldal lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!