Hol találom meg a meséket?
Van néhány mese, amire szükségem lenne szöveg formátumban. Sajnos az interneten nem találtam meg szövegként sehol, csak videóként. De nekem az nem jó. Van valakinek ötlete, hogy milyen oldalon tudom ezeket beszerezni? Ha valakinek megvan valamelyik akkor annak örülnék ha elküldené.
Köszönöm!
A lista: A királykisasszony jegyei, A két aranyhajú fiú, A pulikutya, Diódénes, Elöbb a tánc azután a lakoma, A tű, a kutya, a rák, a tojás, és a kakas vándorútja, Pinkó, A gazdag ember három fia, A pityke és a kökény, Koplaló Mátyás, A király aki nem akarta a lányát férjhez adni, Tancika Maricka, A katona szerencséje, A banya, Tréfás farkas, Szusza, A papucsszaggató királykisasszonyok, A kékfestő inas, A bűbájos lakat, Hetet egy csapásra, A kővé vált királyfi, Szegény ember meg a lova,A víz tündére, Hogyan telt gyermekkorom? , Nyúlpásztor, Marci és az elátkozott királylány, Köcsögkirály, Az elátkozott kastály, Az aranybornyú, Halász János, A kőszívű ember, A selyemrét, Sárkányölő Sebestyén, Mészáros Gyuri, Az engedetlen fazék, A csudamadár, A szegény ember és a kutyácska, A rest legényről, Mátyás kirány aranyszőrű báránya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!