Volt olyan kedvenc könyved, amit többször is elolvastál? Egyáltalán olvasnak még az emberek?
én minden nap olvasok, Gyűrűk ura I-II-III, Harry Potter I-II-III-IV-V-VI-VII, Star Wars könyvek.
nemtudom, hogy mások hogy vannak vele de az olvasás hasznos, megnyugtat és feltölt
A macskát visszafelé simogatják- ez a kedvencem :) G. Szabó Judittól.
A HP-sorozatot is előveszem többször. Darren Shan kötetek... sokat sokat olvasok és szeretek is. Mostanában a merengőn szoktam olvasni
Kanehara Hitomi: Pirszinget a kígyónak
gy fiatal lány húsba vágó története, aki alámerészkedik Tokió sötét bugyraiba. A regényben a tizenkilenc éves Luit megbabonázza új barátja, ama kettévágott "kígyónyelve", és révületében nekivág az élet túloldalára vezető útnak. Tokió utcáin a fájdalom átszüremlik az örömbe. Megismeri Ama barátját, Sibát, a tetováló mestert, akinek hideg szemei pusztító titkokat sejtetnek.
Mikor Ama és Siba vakmerő viselkedése veszélyes következményekbe torkollik, Lui válaszút előtt találja magát: jó és gonosz, élet és halál, szerelem és gyűlölet között.
A könyv kritikusai és olvasói körében egyaránt osztatlan sikert aratott, csak Japánban több mint egymillió példányban kelt el, számos nyelvre lefordították és Kanehara irodalmi hírességé vált saját hazájában. Priszinget a kígyónak című műve meghozta húszéves alkotójának az Akutagava-díjat is, Japán legnagyobb irodalmi elismerését, melynek ő volt az egyik legfiatalabb kitüntetettje.
Elolvastam egyszer...aztán még egyszer és nem tudtam letenni...nagyon sokszor elolvastam :)
hát én azok közé tartozom akik olvasnak xD
régen útáltam a könyveket decsak mert a kötelezők nem érdekeltek nemtudtam h jó könyvek is vannak xD
demostmár tom és 2 nap alatt elolvasok egy könyvet de h sok időm van akk egy nap alatt is:D
kedvenceim Stephanie Meyer- alkonyat részei
Claudia Gray- evernight,stargazer
Alyson Noel- evermore :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!