SZJGerek, szerintetek hol van az a pont a történetben, amikor Cortez elkezd érdeklődni Reni iránt?
2.És mikor fordulnak komolyabbra az érzései, ha kezdetben nem azok?
3.Szórakozik Renivel, amíg nem jönnek össze vagy tényleg elbénázzák a dolgokat plusz Arnold útban van?
Nem érted. Megnézte az adatlapját, tudta a nevét, Ricsi is mesélt már róla, így nem kellett volna megkérdeznie.
Angolon ment a reginázás, akkorra pedig már látta személyesen is. És igen, szívatásból kérdezett rá a nevére, Ricsi szívatásból mondta Zsák nevét, majd keresztelte át Reginára. Természetesen tudták, hogy hallja.
1 szerintem már az első napon tetszett Corteznek Ren... csak azt nem értem, hogy Cortez hogyhogy nem vette észre, hogy Ren lehajtott fejjel ül, mert tetszik neki...
2 szerintem akkor amikor Cortez azt hitte, hogy elmegy Reni a suliból...
3 hááát én utálom Arnoldot és szerintem ő akarta annyira, hogy az ő barátnője legyen és ezért Cortez mindig lekoptatta... persze ők is sok mindent elbaltáztak:DD
Tisztázzuk. Azért hívják Reginának, hogy Reni megjegyezze őket.
Hogy milyen hülyék tudnak lenni a fiuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!