Tényleg visszavonták J. R. Ward összes könyvét? Mi történt?
Pénteken vettem meg tőle a Libriben Egy felejthetetlen hölgy című könyvét. És azt mondta az eladó, hogy már csak ez az egy könyve van ami kapható, a többit mindet visszavonták. Miért? Egyáltalán nem lehet már kapni őket?
Pl a Fekete Tőr Testvériség sorozatát..
Én ma voltam az Alexandrában, konkrétan roskadoztak a polcok Ward könyveitől.
Bár most ulpiusos akció van, de én nem tudok arról, hogy visszavonták volna őket.
Lehet csak ők küldték vissza.
Ilyen előfordul, ha valami ott porosodik és nem fogy.
Én egy másik három kötetes sorozattal jártam így egy kisvárosban. Máshol nem is nagyon láttam, csak abban az egy üzletben és nem volt akkor pénzem megvenni. Jó fél év múlva jártam ott megint, de már nem voltak meg. Az eladó hölgy mondta, hogy lehet, hogy elvitték, de szerinte csak visszaküldték, mert úgy szokták, ha valami nagyon nem megy el. Jön helyette más.
Legalábbis először erre gondoltam.
De megnéztem és a libri online felületén se nagyon van semmi tőle. Viszont pl. az alexandra az tele van vele. Ha vissza is vonták, az max. annyit jelent, hogy a libri nem foglalkozik vele, máshol kell beszerezned.
A libri úgy is drága. :)
Értem. Akkor lehet csak ők küldték vissza.. De akkor meg nem értem miért úgy mondta. Szó szerint azt, hogy visszavonták, nem is lehet majd kapni őket.
Na mindegy, ha nem igaz, akkor megnyugodtam, még nincs meg minden rész belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!