Tudtok még ajánlani ilyen könyveket?
Imádom a vöröspöttyösöket,és ezen könyvekhez hasonlókat szeretnék kérni
Perfect Chemistry
Rules of Attraction
Szjg
Rubinvörös
Zafírkék
Smaragdzöld
Anna és a francia csók
Gyönyörű sorscsapás (beutiful disaster)
ezt az utolsó kettőt most olvasta,vagy inkább befaltam az utóbbi hétben és még mindig extázisban vagyok tőlük...ezekhez hasonlóakat szeretnék olvasni még..MÉG MÉG :D az Obszidiánt szeretném még elolvasni de nem lehet letölteni....
Marie Lu: Legenda (most olvastam, és nekem nagyon tetszett)
Richelle Mead: Vámpírakadémia sorozat (ez agave kiadó, de a kedvenc könyvem. tele van tiltott szerelemmel, csatákkal, és izgalmakkal. mindenki azt mondja, hogy vámpírosat nem olvas, de ebben észre vehetetlen, hogy azok. én se szeretem a vámpírokat)
Benina: Boszorka fénye és még 2 része van (egy boszorka lányról szól, aki az utolsó Tiszták közül van. nagyon kell rájuk vigyázni, mert vadásszák őket. meghal a mentora és egy másik (ultra dögös) pasi veszi át a helyét. nagyon romantkus a történet)
mentsük meg Júliát (egy színész lányról szól, aki Júliát játssza egy nagy hírű családban, akik mindig is színészek voltak. nem szereti csinálni és hirtelen átjut a valós sztoriba egy filmsztárral, aki meg a rómeót játssza. izgi ez is)
Spirit Bliss: Árnyvilág (egy nagyon híres színész fiúról szól, aki belezúg egy lányba aki meg nincs oda mint egy rajongó. aztán ebből következnek a bonyodalmak)
Helena Silence: Enigma
Tammara Webber: Easy – Egyszeregy
Jennifer E. Smith: Vajon létezik szerelem első látásra?
Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt
Sarah Dessen: Altatódal
Ally Carter: Ha megtudnád, hogy szeretlek, meg kellene öljelek
Suzanne Selfors: Mentsük meg Júliát!
Cat Patrick: Forgotten
Egyetértek Cassandra Clare: Csontváros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!