Mi a véleményetek Dr. Csernus Imréről?
Figyelt kérdés
A könyveiről tapasztalatok? Kinek hogy tetszett?2013. jún. 29. 21:11
2/6 A kérdező kommentje:
Miért?
2013. jún. 29. 22:02
3/6 anonim válasza:
Szerintem remek könyvei vannak, különösen ha magadra vonatkoztatod, és valóban szembe mersz magaddal nézni.Azért mert nem tudományosan van megfogalmazva, hanem úgy, hogy az bárki számára emészthető legyen, nem azt jelenti, hogy ne tudna szakszerűbben fogalmazni...
4/6 anonim válasza:
Olvasd el a könyveit, leírta, miért utálják őt sokan:). Nekem nagyon tetszettek egyébként a könyvei meg az előadásai is.
5/6 A kérdező kommentje:
a Férfi felénél járok, és nőt is elfogom olvasni. Nekem is tetszik, és egyetértek a korábbi hozzászólókkal kivéve azzal aki azt írta hogy amatőr.
2013. jún. 30. 10:40
6/6 anonim válasza:
Nagyon unalmas, ugyan arról beszél több száz oldalon keresztül.
Ezért írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!