Darren Shan Vámpír-sorozata jó?
Kapcsolódnak, érdemes elkezdeni, ha nem tetszik akkor abbahagyod :)
12-14 éves korom meghatározó sorozata. Igen, összefüggnek a részek.
Mindenféleképpen!!! Nekem nagy kedvencem lett.
Összefüggnek a könyvek, tehát sorban olvasd őket, ha nem így teszel azzal elrontod a könyv varázsát.
A véleményem? Nagyon szerettem, nagyon érdekes volt. A végefelé már olyan csavarok vannak benne, hogy kapargatod az állad a földről. Ne várj túl nagy szerelmi szálat, nagyon vékonyka, nagyon könnyed, a könyv nem kezd el tocsogni, sőt... Darren nagyon hitelesen írja le a vámpírok világát, az ember maga is elhiszi, hogy igen, tényleg léteznek. Az eleje kicsit unalmas, de tarts ki, a végére minden értelmet nyer. Ha elolvastad szívesen olvasnám róla a véleményed.
15L
U.I.: Hány éves vagy?
Kiváló könyv. Én 18 évesen olvastam, konkrétan a 12 könyv nem tartott 12 napig. Mindenképpen ajánlom. Darren Shan korunk egyik legszínvonalasabb, legkiemelkedőbb írója szerintem. Vagy talán nem is csak az egyik legjobb, hanem A legjobb.
Összefüggő sorozat, érdemes sorrendben olvasni. Én a közepén kezdtem, mert csak így sikerült hozzájutnom, és az első néhány kötetet csak utólag olvastam el. De mivel a történet összefügg, te ne így csináld.
Nem rég fejeztem be és igen,nagyon jó!Összefüggő,de mondjuk pl. a második szerintem az olyan amit mondjuk kihagyhatsz..de ha tudod,akkor az összeset olvasd el!
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!