Az Eclipse, a New Moon és a Breaking down nem a Twilight saga-hoz tartozik?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert kiirtam egy olyan kérdést, h "Honnan tudnám letölteni a Megjelölve c. könyvet?", erre kaptam vkitöl linket, h Az Éjszaka Háza 1. Megjelölve, Az Éjszaka Háza 2. Elárulva.
És után linket a New moon, Eclipse, Breaking downhoz.
Most akkor mi van? Ezeknek mi közük egymáshoz?
2009. okt. 14. 16:17
1/5 anonim válasza:
Az Eclipse,Braeking Down,és a New Moon a Twilight-sagához tartozik.Csak tudom ezt a kérdést,rajongok a könyvért:)
2/5 anonim válasza:
Csak annyi közük van egymáshoz, hogy mindegyik vámpírokról szól... Amúgy a fő kérdésedre a válasz tényleg az hogy a Twilight Sagahoz tartoznak, mivel ez Stephenie Meyer sorozatának a címe. Gondolom azért adták meg ennek a linkjét is, mivel ha érdekel a Megjelölve sorozat, akkor ez is érdekelni fog. Hát engem mindenesetre megragadt...a második könyvben például a véleményem is bent van a könyv hátulján...:)
3/5 anonim válasza:
A (saga=családregény) Twilight Saga részei: Twilight, New Moon, Eclipse, Breaking Dawn, és a Midnight Suni is belevenném... ha azt mondod, twilight saga, akkor az ezeknek a gyűjtőneve... (mint mondjuk ha azt mondom Gyűrűk ura trilógia akkor neked mind a 3 könyv az eszedbejut)
4/5 A kérdező kommentje:
Én értem és tudom, h mi a Twilight saga...
De ha a Megjelölve könyvet kértem, akkor minek küldte el az Újhold, a Napfogyatkozás és a Hajnalhasadás könyvek linkjét???
2009. okt. 22. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!