Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » SZJG olvasók! Nektek is volt...

SZJG olvasók! Nektek is volt olyan érzésetek a könyv olvasása közben, hogy nagyon ott akarsz lenni a Szent Johanna Gimiben, és találkozni Cortezzel, Reni helyébe lenni meg ilyesmi. De mivel ez nem történhet meg, rossz a kedved?

Figyelt kérdés

2013. jún. 25. 23:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Fú, én is képzeltem már bele magam, de nem voltam szomorú.

Mondjuk engem hidegen hagy Cortez, mert nekem nem jönnek be az ilyen... pasik...

Hanem azért akartam benne lenni a könyvben, hogy lássam, hogy amikor Zsolti elmond egy viccet, akkor milyen fejet vág. Mert jó, így olvassok, meg nevetünk is rajat... de élőben... a hülye fejére nagyon kíváncsi vagyok, amikor mondja a vicceket. Meg akkor is, mikor ilyen fogyókúrás kajákat eszik XD. Egy tanórán nagyon ott lennék, és szerintem sírnék a röhögéstől.

Meg Virág fejét is szívesen látnám, főleg mikor azt mondja, hogy: "fúú", meg "tíííúúú"; meg amúgy úgy általában, mikor hülyeséget mond.

Meg úgy elev, az egész osztály miatt szeretnék benne lenni a köynvben. Mert szerintem ott rohadt jófej mindenki.

Egyedül talán azért vagyok szomorú, mert nekem nincs olyan vicces osztályom, mint Reninek. :/

2013. jún. 30. 00:43
 12/17 anonim válasza:
Még jóhogy. Pontosan azért mert a gimi nem ilyen, nincs ilyen tökéletes osztály, tökéletes társaság, tökéletes fiú, aki akkor is észrevesz ha szürke vagy. ( és mellesleg abban sem hiszek hogy pont egy tizenéves "badboyból" lesz "jófiú" egy lány mellett )DE az ember szeretné és elképzeli és amikor viszont be kell menni ismét reggel, a s¤¤¤fej osztály- és évfolyamtársaihoz matekozni, tesizni és a baromságaikat hallgatni akkor szomorú. Legalábbis én az voltam. :)
2013. júl. 4. 22:12
 13/17 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm hogy segítettetek, azt hittem leszóltok vagy ilyesmi. de így, hogy látom más is érzett így, kicsit megnyugodtam. ment a zöld kéz ;)
2013. júl. 9. 16:04
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen, nekem volt és én is szomorú vagyok miatta.
2013. szept. 6. 20:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Amúgy azóta mindig hasonlítgatok, hogy jé ez pont így volt az szjg-ben is.
2013. szept. 6. 20:39
 16/17 anonim válasza:
Én sokszor éreztem így! Néha (sajnos,nem mindig jó) a saját osztálytársaimban kerestem a 12 balhést most az utolsó résznél járok... Néha belegondolok, hogy fura lesz SZJG nélkül! I LOVE SZJG FOREVER !
2014. jan. 24. 17:55
 17/17 anonim válasza:

Én szívesen lettem volna Reni helyében de Kata helyében is jó lenne lenni hogy mit mondhato

tt neki Gábor

2014. szept. 15. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!