SZJG olvasók! Nektek is volt olyan érzésetek a könyv olvasása közben, hogy nagyon ott akarsz lenni a Szent Johanna Gimiben, és találkozni Cortezzel, Reni helyébe lenni meg ilyesmi. De mivel ez nem történhet meg, rossz a kedved?
Fú, én is képzeltem már bele magam, de nem voltam szomorú.
Mondjuk engem hidegen hagy Cortez, mert nekem nem jönnek be az ilyen... pasik...
Hanem azért akartam benne lenni a könyvben, hogy lássam, hogy amikor Zsolti elmond egy viccet, akkor milyen fejet vág. Mert jó, így olvassok, meg nevetünk is rajat... de élőben... a hülye fejére nagyon kíváncsi vagyok, amikor mondja a vicceket. Meg akkor is, mikor ilyen fogyókúrás kajákat eszik XD. Egy tanórán nagyon ott lennék, és szerintem sírnék a röhögéstől.
Meg Virág fejét is szívesen látnám, főleg mikor azt mondja, hogy: "fúú", meg "tíííúúú"; meg amúgy úgy általában, mikor hülyeséget mond.
Meg úgy elev, az egész osztály miatt szeretnék benne lenni a köynvben. Mert szerintem ott rohadt jófej mindenki.
Egyedül talán azért vagyok szomorú, mert nekem nincs olyan vicces osztályom, mint Reninek. :/
Én szívesen lettem volna Reni helyében de Kata helyében is jó lenne lenni hogy mit mondhato
tt neki Gábor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!