Olvasta valaki Farkas Lívia: Ennél zöldebb nem lesz c. könyvét? Érdemes megvenni?
Szia!
Én a páromtól kaptam ajándékba!Nekem nagyon tetszik,és szerintem jó a könyv!Elég mély dolgokat hozott a felszínre nálam,amiket eddig elnyomtam magamban!
Nagyon jó motivációs részek vannak benne,ha nagyon padlón vagyok,csak fellapozom az odaillő fejezetet,és már meg is kaptam a külön bejáratú seggbe billentésemet a változtatásra!
Személyesen nem ismerem a szerzőt,de azóta olvasom a blogját is!Állati a csaj!
Természetesen nem lesz mindenkinek egyforma a véleménye,mert sokfélék vagyunk.
Ha nagyon nem vagy benne biztos,hogy szeretnéd e,nézz körbe letöltő oldalakon biztos van aki feltöltötte.Olvass bele,és meglátod!De azt mondom,hogy könyv formájában az igazi,mert vannak olyan részek,ahol kéri,hogy firkálj bele a könyvbe! :) Az a monitoron nem mutatna jól!
Remélem segítettem! Szép napot!
Nekem meg van a könyv és szerintem nagyon jó.
Egészen más mint, amire számítottam, de a gyakorlatok egyszerüen világosan vannak leírva.
Teljesen magadra tudod szabni, azt ami benne áll.
Amit én nagyon szeretek benne, hogy nem állítja, hogy titko ad el és oszt meg, nem akar megmenteni magadtól.
Amúgy itt egy link, ahol értékelik a könyvet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!