Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasta valaki Farkas Lívia:...

Olvasta valaki Farkas Lívia: Ennél zöldebb nem lesz c. könyvét? Érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

2013. jún. 25. 22:21
 1/4 anonim válasza:
71%
Nem. Ez egy rövid idő alatt összerakott életvezetési tanácsadó féle könyv, de nem elég alapos, inkább szedett-vedett. A szerzőnek sok követője van a blogján, ők elfogultak, és szeretik (meg terjesztik, ebből lett sikerlistás), de baromira nem ér meg ennyi pénzt. Ha már ilyesmit akarsz olvasni, akkor inkább Brian Tracy, vagy más olyan szerzők könyvét keresd, akik erre elegendő időt szántak.
2013. júl. 8. 11:33
 2/4 anonim válasza:
67%

Szia!

Én a páromtól kaptam ajándékba!Nekem nagyon tetszik,és szerintem jó a könyv!Elég mély dolgokat hozott a felszínre nálam,amiket eddig elnyomtam magamban!

Nagyon jó motivációs részek vannak benne,ha nagyon padlón vagyok,csak fellapozom az odaillő fejezetet,és már meg is kaptam a külön bejáratú seggbe billentésemet a változtatásra!

Személyesen nem ismerem a szerzőt,de azóta olvasom a blogját is!Állati a csaj!

Természetesen nem lesz mindenkinek egyforma a véleménye,mert sokfélék vagyunk.

Ha nagyon nem vagy benne biztos,hogy szeretnéd e,nézz körbe letöltő oldalakon biztos van aki feltöltötte.Olvass bele,és meglátod!De azt mondom,hogy könyv formájában az igazi,mert vannak olyan részek,ahol kéri,hogy firkálj bele a könyvbe! :) Az a monitoron nem mutatna jól!

Remélem segítettem! Szép napot!

2013. júl. 9. 13:28
 3/4 Enmeen válasza:
74%

Nekem meg van a könyv és szerintem nagyon jó.

Egészen más mint, amire számítottam, de a gyakorlatok egyszerüen világosan vannak leírva.

Teljesen magadra tudod szabni, azt ami benne áll.

Amit én nagyon szeretek benne, hogy nem állítja, hogy titko ad el és oszt meg, nem akar megmenteni magadtól.

Amúgy itt egy link, ahol értékelik a könyvet:

[link]

2013. júl. 9. 14:21
 4/4 anonim válasza:
50%
Szerintem jó könyv! az árát is megéri! legjobban azért, mert nagyon gyakorlatias, tele van olyan kérdésekkel, amiket ha megválaszol az ember, nagyon sokat megtud magáról, teljesen máshogy lát egy-egy helyzetet, de a padlóról is képes hirtelen felrántani az embert. Nem tudom, hogy kinek hat szedett-vedettnek?, hát nagyon jól van felépítve. Elfogult nem vagyok, mert előtte a blogot nem olvastam, csak egy csomó más könyvet (köztük volt Brian Tracy is), de nekem ez az, amit kézbe veszek, ha valami foglalkoztat, és nem másik. Ezért ajánlom, bookline oldalon akcióban is szokott lenni, jó könyv, nem hiszem, hogy csalódna, vagy ne találna benne hasznosat, aki tényleg olvasta.
2015. jan. 24. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!