Valaki tud segíteni? Szeretnék olyan könyvet olvasni ami magával ragad és izgalmas. Szeretném ha lenne benne szerelem. Nem baj ha van benne valami extra vámpír.
Alkonyat és társai :D(mármint a 4résszel együtt)
Evermore, Megjelölve, Anita Blake kötetetek. (mármint nem az író Anita, hanem a főszereplő)
Én csatlakozom az előttem szólóhoz. Bár a Twilight sorozaton kívül ajánlom még neked J.R.Ward könyveit:
Éjsötét szerető,
Síron túli szerető,
Megsebzett szerető,
Életre keltett szerető,
Feloldozott szerető,
Megváltott szerető című könyveket.
Nekem nagyon bejöttek...
Plusz egy ráadás:
Kresley Cole: Vámpíréhség c. könyv is naggyon ilyen támájú mint amit keresel. Remélem segítettem valamit.8)
Ha tudsz angolul, akkor a Vampire Diaries a legjobb szerintem. Még nem jelent meg magyarul, azt hiszem a Könyvmolyképző fogja kiadni, de mindenképp ajánlom. Akciódús, szerelem is van benne, meg két jó kis vámpírkarakter. ;)
A vámpírokkal különben szerintem Anne Rice foglalkozik a legjobban. Az ő vámpírjai az igazi, klasszikus, elegáns de életveszélyes és kegyetlen ragadozók.
Szerelmes és vámpíros: Akkor csk is J R Ward Fekete Tőt Testvériség sorozata
Szenzációs!!! ÉS az Alexandrában is a romantikus könyvek közé teszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!