Tudnátok nekem olyan könyvet mondani ami homoszexuálisokról szól?
Van egy könyv az Ethan és Carter, nemrég jelent meg. 2 meleg fiúról szól és végül is nem a homoszexualitáson van a hangsúly. Hanem mind a 2 fiú beteg Carter Tourette-szindrómás a Ethan pedig agysérült.
Nagyon aranyos könyv. Én örülök, hogy ilyenekről is lehet néha olvasni.
Mondjuk annyira nem vicces meg szórakoztató, inkább elgondolkodtató. De akkor is ajánlom :)
Kiadásban megjelent könyvet sajnos nem tudok ajánlani, viszont ha jól tudsz angolul, és ilyen formában is érdekelne a dolog, akkor csak ajánlani tudom ezt az oldalt:
Itt az egészen rövid lélegzetvételű novelláktól elkezdve, az elbeszéléseken át, a hosszú regényekig nagyon sok mindent megtalálhatsz, különböző kategóriákba sorolva. Vannak olyan írások, amik bizonyos szempontból túlfűtöttek (gondolom érted mire célzok), de a többsége viszonylag szolidabb. Csak meg kell találnod a neked megfelelőt! Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!