Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Érdemes elolvasnom a Nyomorult...

Érdemes elolvasnom a Nyomorultak című könyvet?

Figyelt kérdés

14/L vagyok, itt a nyári szünet és unatkozom.Ha te már elolvastad a Nyomorultakat,hogy tetszett? Érdemes elolvasnom?

Lehetőleg minél hamarabb válaszoljatok,köszi.

2013. jún. 24. 11:15
 1/6 anonim ***** válasza:
41%
szerintem nem éri meg... nehéz súlyos olvasmány, nem egy nyári szórakozás. olvass inkább rejtő jenőt.
2013. jún. 24. 11:17
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Az első válaszolónak igaza van, várj még vele. Az ilyen volumenű művekhez gyakorlat és egy bizonyos érettség kell, ami lehet, hogy még nincs meg benned. Olvass könnyedebb, rövidebb műveket és fokozatosan haladj a komolyabbak felé, így az igazán nagy alkotásokat jobban ki tudod majd élvezni. :)
2013. jún. 24. 11:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Miért pontozzák le azokat, akik szerint ne olvasd még el? Én tizenhat voltam, mikor olvastam, korábban szerintem nem igazán élveztem volna. Még így is szótár és korabeli térkép kellett hozzá, hogy a forradalom leírásánál ne kavarodjak meg annyira, hogy letegyem.

Ha nyári szünethez keresel valami olvasmányt, én is egy szórakoztató irodalmi művet javaslok, a Nyomorultak ugyan nagyon szép és tanulságos történet, de nem egy laza nyári olvasmány. Ellenben nekem nagyon tetszett, mikor olvastam, egyszer érdemes lesz elolvasni.

De ha érdekel, kezdj bele:

[link]

(Hosszúnak valóban hosszú, 1056 oldal a tiszta szöveg, erre jönnek még rá a jegyzetek és a fejezetcím-oldalak. Egyszer megszámoltam.)

2013. jún. 24. 16:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor tudtok ajánlani nekem valami könyvet?
2013. jún. 24. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyon jó könyv, de lehet, hogy valóban fiatal vagy még ahhoz, hogy megbirkózz vele. Rejtő jó ötlet, az ő könyvei ideális nyári olvasmányok.

De tudod mit? Próbálkozz meg a Nyomorultakkal, legfeljebb beletörik a bicskád. Akkor meg majd félreteszed, és pár év múlva újra nekilátsz.

2013. jún. 24. 19:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. jún. 24. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!