Dr. Csernus Imre - A Férfi. Valaki el tudná nekem küldeni email-ben?
Figyelt kérdés
A Nő című könyvét megtaláltam már olvasom, de a Férfit sehol, vagy épp nem értettem a letöltéséhez :( Nagyon megköszönném,várom a segítségeteket.2009. okt. 13. 13:44
1/2 anonim válasza:
Egy könyv pdf formátumban is legalább 20-30 Mb, ennyit senki nem fog e-mailben küldeni neked. Miért nem nézed meg a helyi könyvtárban? Kikölcsönzöd, elolvasod.
2/2 A kérdező kommentje:
Evvel nincs is baj, kikülcsönözném ha nem várnának rá még előttem kb 10en. Azt mondták hogy január közepén kerülne hozzám. ezért gondoltam hogy megpróbálom itt hátha valaki elküldené. És igeeen, elküldték! Megkaptam :P
2009. okt. 14. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!