Lesz folytatása a szabadság ötven árnyalatának?
Azt mondta az írónő, hogy most biztos nem lesz, de nem mondja, hogy soha. Most mást ír. Olyat tudok csak, ami egykönyves: Dublin Street
Nincs benne annyi ágyjelenet, sem perverzió, de jó.
Azt hiszem,ez a trilógia ilyen:
-Sylvia Day:Hozzád kötve
-Sylvia Day:Melléd láncolva
-Sylvia Day:Egymásba fonódva
hasonlók nagyon én elkezdtem olvasni és inkábbmondom hogy ugyan az..:) bár még csak az első könyvnél tartok:D
-Sylvia Day:Hozzád kötve
-Sylvia Day:Melléd láncolva
-Sylvia Day:Egymásba fonódva
Sziasztok! Nem tudom, érdekelne itt valakit folytatas?egyik barátnőm nagy fejest ugrott es bele vetette magát az írásba, hogy megírja Ana es Christian bonyolult, megis kifinomult életének a folytatását. Eddig csak nekem mutatta meg, mert hatalmas rajongó vagyok:) Elolvastam es azt kell, hogy mondjam hűha! Jövőre szeretné kiadni es en csak biztatom mert rég nem olvastam ilyen jót! (Nevet sajnos nem publikalhatok) van nehány spoilerem belőle! Húha! Hogy mennyi minden történt benne! Össze kell szedni a gondolataimat! Ha valakit érdekelne, nyugodtan szóljon! (Úgymond en vagyok a menedzsere xd) írjatok rám Facebookon; Székely Petra (szőke haj, frufruval)
Remelem felkeltettem az érdeklődést!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!