Szent Johanna gimi, remény segítség kéne?!
Le tudnátok írni azt a részt amikor december 9-én Reni összeveszik Cvel?
Köki :-)
– Jó reggelt – érkezett meg Kinga és Zsolti. Abból, hogy ketten jöttek, gyanítottuk, hogy
kibékültek. Tegnap kissé összekaptak infón, mert Kinga belépett Zsolti Facebook-oldalára (?), és
elkezdte kitörölgetni a neki nem szimpatikus lányokat. Erre Zsolti begőzölt, mondván, hogy Kinga
elnyomja őt. Fogalmam sincs, hogyan folytatódott a sztori kicsengetés után, de a lényeg, hogy mára
megoldódott. – Irodalombeadandók? – kérdezett körbe.
– Megvan – mondtam teljesen feleslegesen, mert rólam mindenki tudja, hogy megcsináltam. A
többiek motyogtak valami „letöltöttem” félét. A plagizálásmániás Kardosnál ez remek pont, örülni
fog.
– Cortez? – vonta össze a szemöldökét Kinga.
– Nincs – felelte egyszerűen. Jaj, ne.
– Gratulálok, megint ki fogod borítani Kardost, amiért velünk lesz ideges – förmedt rá Kinga.
– Én szívesen megírom, harmadik órára megvagyok vele, ha gondolod – ajánlottam fel halkan.
– Nem kell – nézett rám Cortez.
– Csak megírom, beadod. Ennyi – erősködtem, mert kezdett felidegesíteni, hogy azért, mert utál,
megint kihúzza a gyufát Kardosnál. Cortez belefúrta a tekintetét az enyémbe, végül megszólalt.
– Megoldható, hogy abbahagyod? Megbeszéltünk valamit. Örülnék, ha ahhoz tartanád magad.
Kínosan elmosolyodtam, és hitetlenül megráztam a fejem. Annyira megalázó volt, hogy majdnem
elsírtam magam.
– Oké – bólintottam, lenyelve a könnyeim. – Most jött el az a pillanat, hogy – néztem mélyen a
szemébe – te menj a francba.
Ez már halloween óta megfogalmazódott bennem, most azonban nem bírtam tovább, kimondtam.
És jólesett.
Dave riadtan nézett minket, Macu lesütötte a szemét. Ricsi motyogva szitkozódott, Virág
szomorúan pislogott. Zsolti beleharapott egy hógolyóba (?), Bálint tovább dobálta Gondos kocsiját,
Kinga pedig idegesen bámulta Cortezt. Aki csak mosolyogva állta a pillantásom. Szó nélkül
megfordultam, és bementem az épületbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!