Mi történik Theonnal?
Figyelt kérdés
A Tél Szeleiből kiszivárgott egy fejezet.Sajnos angolul van, tudna neikem valaki dobni egy spoilert, hogy mi lesz Theonnal?2013. jún. 19. 10:35
1/5 anonim válasza:
Egyenlőre semmi. Stannis Jon miatt megölné, de úgy sem fogja. Ja, meg Bran beszél hozzá a varjú képében.
2/5 A kérdező kommentje:
Húúú és mit mond neki? Sajnos gyenge vagyok angolból....
Azt kivettem, hogy nem árulta el, hogy mégsem ölte meg Brant és Rickont, ami szintén nagyon érdekes nekem. Bár mondjuk Stannisnél biztosan nagyobb bűn az árulás mint a gyerekgyilkosság.
2013. jún. 20. 08:28
4/5 A kérdező kommentje:
Szerintetek Satannisnek érdeke, hogy a két Stark fiú életben maradjon?
2013. jún. 20. 11:48
5/5 anonim válasza:
Hát gondolom Északot könnyebben maga mellé tudná állítani, ha vhogy sikerülne rálelnie Rickonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!