Mit ajánlanátok? (bővebb lent)
Sziasztok! 12 éves lány vagyok és nagyon szeretek olvasni.
Rengeteg könyvet olvastam már,sok műfajt kipróbáltam már.
Például tinikönyvek(Szent Johanna Gimi,de nem nagyon tetszett, viszont olvastam pöttyös könyveket is)és olvastam szépirodalmi könyveket is(Csongor és Tünde)és sok mást is.
Milyen könyveket ajánlotok? Ja és imádom a vörös pöttyös könyveket is :)
Simone Elkeles:
Tökéletes kémia
Ally Carter:
Ha megtudnád, hogy szeretlek, meg kellene öljelek
Kerstin Gier:
Rubinvörös
Helena Silence:
Enigma
Ann Brashares: Négyen egy gatyában
Meg Cabot: Az a balfék Tommy Sullivan
Meg Cabot: Locsifecsi királynő
Meg Cabot: Tudom, hol vagy!
Tera Lynn Childs: Forgive My Fins – Hableányok kíméljenek
Blue Jeans:
Dalok Paulának
Meg Cabot:
Hajsza (Hívószám 1-800 4.)
Arthur C. Clarke A mars titka, ez egy sci-fi (elég régen íródott, vagy 50 éve, viszont jó kis olvasmány egy kezdő sci-fisnek ;) )
Szerintem, ha elolvasod, lesznek benne még számodra kevésbé értett szavak, kifejezések, de a története nem csorbul ezáltal.
Kristin Cashore: Garabonc; Zsarát
Jay Asher: Tizenhárom okom volt...
Kerstin Gier: Rubinvörös; Zafírkék; Smaragdzöld
Cat Patrick: Forgotten
Suzanne Selfors: Mentsük meg Júliát!
Richard Paul Evans: A karácsonyi doboz (ez ugyan aranypöttyös, de ennek ellenére szerintem simán a tinikategóriába sorolhatták volna, nagyon szép könyv)
Delphine De Vigan: No és és (személy szerint én nagyon szeretem, de a barátnőim közt van aki kifejezetten utálja, de érdemes elolvasni)
Victoria Forester: A lány, aki tud repülni
Suzanne Collins: Az Éhezők Viadala (ezt csak akkor olvasd el, ha nem rettensz vissza a véres, néha nyomasztó könyvektől. Nekem amúgy ez az egyik kedvencem.)
Ha pedig szépirodalmira vágsz: Charlotte Brontë: Jane Eyre
Jó olvasást! :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!