Írtok nekem olyan könyveket amik szomorúak vagy romantikusak? Külön-külön és egyben is jó.
Pl.:
No és én
Gördüljek meg ha igazat mondok
Szent Johanna Gimi
Hívószám 1-800
Fábián Janka: Emma szerelme
Emma fiai
Emma lánya
Adél és Alíz
Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója (az első két kötet nem romantikus a harmadiktól viszont az)
Stephenie Meyer: Twilight saga (bár azt biztos olvastad)
Ezek mind romantikusak:) Imádom a romantikus könyveket:D
Ha romantikus és szomorú könyvre vágy rögtön az egyik kedvencem jut eszembe,Carrie Ryan-től a "Kezek és fogak erdeje". Három részből áll ,de sajnos én még csa az elsőt tudtam elolvasni...A végén a főszereplőnek az udvarlója meg hal,ezért gondoltam erre a könyvre.
Egy másik nagyon jó könyv(szintén három részből áll), Cassandra Clare-től a Clockwork Angel vagyis (itt Magyarországon Angyalként kapható). Második része Herceg,harmadik pedig Hercegnő. Ez mondható romantikusnak , hisz a két fiú(Will és Jem) (fő)szereplő beleszeret egy és ugyan azon lányba(Tessa). Azért mondanám szomorúnak , mert(szintén csak az első részét olvastam sajnos) a végén mégsem jön össze a két szereplő (az egyik fiú ;D és Tessa),illetve újabb és újabb csalódásokon megy keresztül Tessa.
Remélem tetszeni fognak ezek a könyvek , én személy szerint imádom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!