Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Írtok nekem olyan könyveket...

K. Vanessa kérdése:

Írtok nekem olyan könyveket amik szomorúak vagy romantikusak? Külön-külön és egyben is jó.

Figyelt kérdés

Pl.:

No és én

Gördüljek meg ha igazat mondok

Szent Johanna Gimi

Hívószám 1-800

2013. jún. 16. 11:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2013. jún. 28. 22:22
 12/17 anonim válasza:

Fábián Janka: Emma szerelme

Emma fiai

Emma lánya

Adél és Alíz

Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója (az első két kötet nem romantikus a harmadiktól viszont az)

Stephenie Meyer: Twilight saga (bár azt biztos olvastad)

Ezek mind romantikusak:) Imádom a romantikus könyveket:D

2013. júl. 7. 21:22
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2013. júl. 8. 20:54
 14/17 anonim ***** válasza:
F. Scott Fitzgerald - Szépek és átkozottak (mindkettő)
2013. júl. 11. 07:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha romantikus és szomorú könyvre vágy rögtön az egyik kedvencem jut eszembe,Carrie Ryan-től a "Kezek és fogak erdeje". Három részből áll ,de sajnos én még csa az elsőt tudtam elolvasni...A végén a főszereplőnek az udvarlója meg hal,ezért gondoltam erre a könyvre.

Egy másik nagyon jó könyv(szintén három részből áll), Cassandra Clare-től a Clockwork Angel vagyis (itt Magyarországon Angyalként kapható). Második része Herceg,harmadik pedig Hercegnő. Ez mondható romantikusnak , hisz a két fiú(Will és Jem) (fő)szereplő beleszeret egy és ugyan azon lányba(Tessa). Azért mondanám szomorúnak , mert(szintén csak az első részét olvastam sajnos) a végén mégsem jön össze a két szereplő (az egyik fiú ;D és Tessa),illetve újabb és újabb csalódásokon megy keresztül Tessa.

Remélem tetszeni fognak ezek a könyvek , én személy szerint imádom őket.

2013. júl. 27. 20:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Fallen romantikus és egy kicsit szomorú van több része de még magyarul nincs
2013. szept. 1. 18:08
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm,a könyv címeket.:) a Fallen-t imádom,de sajnos még csak az első részét olvastam.:(
2013. szept. 6. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!