Melyik Vaják könyvet vegyem meg a három közül?
Figyelt kérdés
A the witcher játékból íródott könyvek közül melyik a legjobb mert most csak egyre van pénzem. Az Utolsó kívánság , A végzet kardja vagy a Tündevér. Vagy ha az elsőt nem olvasom akkor lemaradok valamiről mert olvastam ,hogy mindegyikben ilyen külön történetek vannak szóval nem tudom.2013. jún. 15. 10:36
1/7 anonim válasza:
Az utolsó kívánság és a Végzett Kardja két novelláskötet 6-6 érdekes történettel. A Tündevér már egy komplett regény. De mind a 3 könyvben van valami ami összkapcsolja őket és ez nem a főszereplő. Választhatod akármelyiket, nyugodtan de én sorba haladnék mert úgy lehet megérteni az egészet.
2/7 A kérdező kommentje:
oké köszönöm akkor az elsőt veszem meg
2013. jún. 15. 19:55
3/7 anonim válasza:
Szeretnék pontosítani... csak mert nagyon zavar ez a rész: "the witcher játékból íródott könyvek."
Ezek előzmények. A játék sokkal később volt. A 80-s években jelent meg az első könyv.
4/7 A kérdező kommentje:
80-as években? Ezt nem is tudtam. Kösz az infót.
2013. aug. 15. 19:34
6/7 anonim válasza:
sőt, a filmsorozat is már megvolt a 90-es években:D
én azt mondom, hogy vedd meg a Tündevért!
a másik kettőt le tudod tölteni a netről, de a Tündevér nem került fel még magyarul:/
és persze az első résztől kell kezdeni, mint minden sorozatot...
7/7 A kérdező kommentje:
Az első kettőt már elolvastam. A tündevért meg amint lesz pénzem megveszem.
2013. okt. 6. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!