Ajánlotok valami jó könyvet?
Figyelt kérdés
Olyan igazi csajos, tinilányos könyvekre gondoltam. Amiket eddig olvastam: SZJG, Segítség Youtube sztár lettem, Hűvösvölgyi suli, Anna és a franciacsók! :D Ilyenekre gondoltam! Előre is köszi! :)2013. jún. 11. 14:44
2/5 anonim válasza:
Simone Elkeles:
Tökéletes kémia
Ally Carter:
Ha megtudnád, hogy szeretlek, meg kellene öljelek
Kerstin Gier:
Rubinvörös
Helena Silence:
Enigma
Ann Brashares: Négyen egy gatyában
Meg Cabot: Az a balfék Tommy Sullivan
Meg Cabot: Locsifecsi királynő
Meg Cabot: Tudom, hol vagy!
Tera Lynn Childs: Forgive My Fins – Hableányok kíméljenek
Blue Jeans:
Dalok Paulának
Meg Cabot:
Hajsza (Hívószám 1-800 4.)
3/5 anonim válasza:
Cat Patrick: Forgotten
Lauren Oliver: Delírium
4/5 anonim válasza:
Jay Asher, Carolyn Mackler - Kezünkben a jövőnk
Jennifer E. Smith - Vajon létezik szerelem első látásra?
Sarah Dessen
- Egy felejthetetlen év
- Figyelj rám!
- Tökéletes
- Altatódal
Kerstin Gier - Rubinvörös
5/5 anonim válasza:
Ha már szóba jött az előttem szólóknál Lauren Oliver,akkor ajánlom Mielőtt elmegyek c. könyvet is tőle. Elég tinis, azonban valamilyen szinten komoly, és elgondolkodtató, legalábbis a vége elég megrázó volt számomra. Pár napig a hatása alatt voltam, és én is átgondoltam a dolgokat... Arról nem beszélve, hogy én még nem olvastam olyan könyvet, amiben a népszerűséget,az igaz barátságot,a családtól való eltávolodást a halált, a züllést, "gimis hierarchiát" és nem utolsó sorban a szerelmet egy könyvben ennyire jól leírta volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!