Milyen könyveket vásároljak nekik?
az egész családom szeret olvasni és ezért könyveket szeretnék rendelni nekik. (pl. karácsonyra, meg szülinapra is. és tudom, hogy karácsony éppenséggel nem most van, csak érdeklődni szeretnék)
az egyik nagymamámnak az Egyházzal, vallással kapcsolatos könyveket szeretnék, a másiknak pedig rovásírás, honfoglalás, természettel kapcsolatosat. tudnátok nekem ebben segíteni? olvastatok valami ilyen témájú könyvet amit szerettetek?
illetve anyunak most lesz a szülinapja és neki is szeretnék valami könyvet venni. tippek?? ő különösképpen nincs rákattanva egy témára és kíváncsi lennék, hogy ti már felnőtt fejjel milyen könyveket szerettek (mert pl. nem akarom neki megvenni az Alkonyatot, vagy épp a Forró rabságot, jah és szakácskönyv sem jó, mert nem szeret főzni)
előre is köszönöm ha segítetek!
Vegyél könyvutalványt.
Vagy menj be egy könyvesboltba és nézelődj, határtalan a választék.
Anyukád mennyi idős, és milyen? Pl. mi a foglalkozása, hobbija?
A másik két témához nem igazán van ötletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!