Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlanátok...

Milyen könyvet ajánlanátok egy 15 éves fiúnak?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva még nem olvastam önszántamból könyvet, de szeretnék. Csak nem tudom mit, ezért kérem, hogy ajánljatok párat. Köszönöm!:)

2013. jún. 5. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen témák érdekelnek? Írj magadról valamit, hogy tudjunk olyan könyvet ajánlani, amely valószínűleg tetszeni fog.
2013. jún. 6. 09:10
 2/8 A kérdező kommentje:

Minden témára vevő vagyok kivétel a romantika és a fantazy (fantazy filmből is csak a Halálsoron tetszett, de az se tömény irrealitás...

Egyébként: dráma, kaland, ifjúsági, horror, krimi egyszóval bármi a fent felsoroltakon kívül.

2013. jún. 6. 14:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Az én kedvenc műfajom a kaland/krimi, úgyhogy ilyeneket fogok ajánlani.

Rejtő Jenő: A tizennégy karátos autó

Rejtő Jenő: Piszkos Fred, a Kapitány

Rejtő Jenő: Vesztegzár a Grand Hotelben

Rejtő Jenő: A szőke ciklon

Ezek humorosak is.

Sir Arthur Conan Doyle: A Sátán kutyája

Krimi, Sherlock Holmes főszereplésével. A. C. D. többi könyvét is ajánlom, de ez a legjobb.

2013. jún. 6. 14:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Egy különc srác feljegyzései - Stephen Chbosky

Zabhegyező

ha még nem olvastad kötelezőnek ... Robinson Crusoe - Daniel Defoe

2013. jún. 6. 15:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 6. 21:01
 6/8 párámpámm válasza:
Harry Potter, Gyűrűk Ura, Éhezők Viadala, a Rejtő könyveket én is ajánlom, indián könyvek...
2013. jún. 11. 15:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) a sci-fi ket elfelejtettem említeni, hogy az se túlzottan érdekes műfaj számomra. Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány mellett döntöttem. Hamarosan be is szerzem :)
2013. jún. 11. 18:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is 15 vagyok, és fiú :)

Én is úgy voltam, hogy a puszicsók könyvek milyen szemétrvalók, de amióta elolvastam az alkonyat sorozatot, megváltozott a véleményem :)

vannak könyvek, amikben ugyan van romantika, de egy rakás izgalmas rész is van benne :)

Szóval a vörös pöttyösöket is átnézheted,hátha megtetszik valamelyik :)

2013. jún. 30. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!