Zyebra kérdése:
Tudtok olyan könyvet ami maffiózókról, esetleg más alvilági tevékenykedésről szól?
Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 20:20
1/9 anonim válasza:
Darren Shan Város-trilógiája egy nagyon jó kis gengsztertörténet, maffiózóval, meg minden olyasmivel, amiket kulcsszóként megadtál. Aztán később beleszövődik némi fantasztikus szál is, így végeredményben fantasztikus gengsztertörténet a műfaja, vagy mi a szösz.
Remek kis könyv, ajánlom. Bár inkább akkor, ha felnőtt vagy.
2/9 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok,de imádom a krimiket, meg az ahhoz hasonló könyveket.Köszönöm szépen a választ:)Mindenképp elolvasom:D
2013. jún. 2. 20:59
3/9 anonim válasza:
Ja, hogy még csak 15 éves vagy? Akkor nem biztos, hogy jó ötlet elolvasnod a Várost. Tényleg oltári jó könyv, az egyik kedvencem, de nem 15 éveseknek való.
4/9 A kérdező kommentje:
Rengeteg olyan könyvet olvastam ami nem 15 éveseknek való:)(nem nagyképűségként) De szerintem ez már nem oszt nem szoroz.
2013. jún. 3. 15:36
7/9 anonim válasza:
A nagy klasszikus: A keresztapa (Mario Puzo)
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az összes választ:)
06-08 19:24-es találó;)
2013. jún. 12. 18:04
9/9 anonim válasza:
Louis Ferrante: Maffialeckék
Nem biztos hogy ilyen típusú könyvet keresel de érdekes dolgokról van benne szó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!