Regényírók! Vezettek noteszt, füzetet a regényetekhez?
Ha igen, mit írtok bele?
Vázlatok, rajzok, jegyzetek? Milyen maga a füzet?
Én ötleteket írok bele(hogy el ne felejtsem)
van még egy füzetem abba rajzolok a történethez.
Amibe írok spirál (csíkos). Amibe rajzolok spirál (sima)
Nekem nincs. Ha van is valami jegyzetem, azt is a gépem írom le. Inkább csak ötletelés, néhány dolog, amit nem szeretnék elfelejteni.
Papíron minimális, néhány szavas vázlatot készítek, azt sem mindig.
van egy "ultimate" jegyzetfüzetem az összes írói ötletviharomra xD ezen felül külön-külön minden írásomhoz van jegyzet füzetem. Ide leírom a karaktereket adatlap szerűen kidolgozva (Név, nem, kor, külső, tulajdonságok, foglalkozás, története, stb.)
Ugyanide írom az adott regénnyel kapcsolatos jegyzetet, ami eszembe jut, de nem vagyok gépközelbe, pl. egy fejezet vázlatát, amit átdolgozva legépelek aztán. Néha rajzolok, de néha csak, nem vagyok olyan jó a rajzolásban. Időről időre felvázolom a jövendő cselekményt, cím ötleteket, és azt a bizonyos könyvhátán lévő szöveget is le írom, ha van kedvem.
Legyél kreatív, a te könyved a te birodalmad (ugyanez vonatkozik a jegyzeteidre is)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!